«Καρφιά» βετεράνου ΤΣΣΚΑ σε Τσάλοφ: «Σκότωσε τον εαυτό του, τον λυπάμαι»

Κώστας Πετρωτός04 Φεβρουαρίου 2026

Ξέσπασε κατά του Τσάλοφ για τη διαχείριση της καριέρας του, ο βετεράνος άσος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Βλαντιμιίρ Πονομάρεφ. «Επρεπε να μείνει στην ΤΣΣΚΑ, θα γινόταν θρύλος, δεν με άκουσε», είπε, αποκαλύπτοντας τον διάλογος που είχε με τον 27χρονο φορ που ανήκει πλέον στο ρόστερ της Καϊσέρισπορ.

Στην Τουρκία βρίσκεται ο Φέντορ Τσάλοφ προκειμένου να ενταχθεί στο ρόστερ της Καϊσέρισπορ και μαζί με τους συμπατριώτες του, Μακάροφ και Ονούγκα, θα προσπαθήσει να βοηθήσει στο επόμενο εξάμηνο που θα παίξει δανεικός από τον ΠΑΟΚ, να αποφύγει η ομάδα του τον υποβιβασμό.

Ωστόσο, αυτή η μετακίνηση αποτέλεσε αφορμή για σκληρή κριτική πάνω στον Τσάλοφ για το πώς διαχειρίζεται την καριέρα του. Συγκεκριμένα, ο βετεράνος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Βλαντμίρ Πονομάρεφ που έχει μιλήσει και άλλες φορές για τον Φέντορ Τσάλοφ, ξέσπασε με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «bombardir».

«Λυπάμαι για εκείνον, του το είχα πει τόσες φορές: δεν μπορεί να φύγει από την ΤΣΣΚΑ. Εχει ήδη δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό και στην καλύτερη περίπτωση, τίποτα δεν λειτούργησε. Απλά, σκότωσε τον εαυητό του. Είναι ασεβές να κάνει τέτοια πράγματα. Αυτός φταίει για όλα και έχει υπερεκτιμήσει τις ποδοσφαιρικές ικανότητές του», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Τον συνάντησα και του είπα: «Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πας πουθενά. Αυτή είναι η ομάδα σου». Δεν με άκουσε και έφυγε. Θα έπρεπε να είχε μείνει στην ΤΣΣΚΑ, να μην φύγει ποτέ και μετά θα είχε γίνει θρύλος, όπως ο Ακινφέεφ», κατέληξε ο Πονομάρεφ.

Ο Τσάλοφ πήγε στην Καϊσέρισπορ, δανεικός, χωρίς οψιόν αγοράς, έχοντας; μείνει εκτός των τελευταίων επτα αγώνων του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Βρείτε μας και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.