Καρέ μεταγραφών με το νέο έτος!

Metrosport Team19 Δεκεμβρίου 2020

Μετά από δέκα παιχνίδια στον πάγκο του ΠΑΟΚ ο Πάμπλο Γκαρσία έχει σχηματίσει εικόνα για το τι χρειάζεται η ομάδα του ενόψει Ιανουαρίου προκειμένου να καλύψει τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ.
Οι συζητήσεις με τον Όλαφ Ρέμπε είχαν αρχίσει εδώ και αρκετές μέρες και πλέον έχουν γίνει σαφώς πιο αναλυτικές σε σημείο που ο Γερμανός αθλητικός διευθυντής ζήτησε τα πορίσματα από τις συζητήσεις που έκαναν να δοθούν εγγράφως από τον Ουρουγουανό τεχνικό.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Μ», ο 43χρονος τεχνικός ζήτησε από τον Ρέμπε την απόκτηση παικτών σε τέσσερις θέσεις. Θέλει έναν φορ (κάτι που είναι γνωστό και εξηγεί και γιατί γίνονται συζητήσεις για δανεισμό του Τσόλακ), έναν μέσο μποξ του μποξ, καθώς έχει διαγνώσει μεγάλο πρόβλημα στην μεσαία γραμμή, έναν δεξιό μπακ μετά τον τραυματισμό του Ουαγκέ και έναν εξτρέμ, καθώς έχει διαπιστώσει ότι πίσω από τους Τζόλη και Αντρίγια δεν υπάρχουν άλλες αξιόπιστες αγωνιστικά λύσεις.
Μάλιστα, έχει και μία σκέψη μετάθεσης του Τζόλη στον άξονα ως δεύτερο φορ και μπορεί να την υλοποιήσει αν βρει παίκτη που θα γίνει ενδεκαδάτος.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.