Μετά από δέκα παιχνίδια στον πάγκο του ΠΑΟΚ ο Πάμπλο Γκαρσία έχει σχηματίσει εικόνα για το τι χρειάζεται η ομάδα του ενόψει Ιανουαρίου προκειμένου να καλύψει τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ.
Οι συζητήσεις με τον Όλαφ Ρέμπε είχαν αρχίσει εδώ και αρκετές μέρες και πλέον έχουν γίνει σαφώς πιο αναλυτικές σε σημείο που ο Γερμανός αθλητικός διευθυντής ζήτησε τα πορίσματα από τις συζητήσεις που έκαναν να δοθούν εγγράφως από τον Ουρουγουανό τεχνικό.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Μ», ο 43χρονος τεχνικός ζήτησε από τον Ρέμπε την απόκτηση παικτών σε τέσσερις θέσεις. Θέλει έναν φορ (κάτι που είναι γνωστό και εξηγεί και γιατί γίνονται συζητήσεις για δανεισμό του Τσόλακ), έναν μέσο μποξ του μποξ, καθώς έχει διαγνώσει μεγάλο πρόβλημα στην μεσαία γραμμή, έναν δεξιό μπακ μετά τον τραυματισμό του Ουαγκέ και έναν εξτρέμ, καθώς έχει διαπιστώσει ότι πίσω από τους Τζόλη και Αντρίγια δεν υπάρχουν άλλες αξιόπιστες αγωνιστικά λύσεις.
Μάλιστα, έχει και μία σκέψη μετάθεσης του Τζόλη στον άξονα ως δεύτερο φορ και μπορεί να την υλοποιήσει αν βρει παίκτη που θα γίνει ενδεκαδάτος.
Προτείνουμε
-
Θάνατος ΕΠΟΠ στη Ρόδο: Τι αναφέρει το πόρισμα για την έκρηξη χειροβομβίδας 05 Δεκεμβρίου 2025
-
Επίθεση της ΚΑΕ Ολυμπιακός σε Δημήτρη Γιαννακόπουλο: «Δημόσια ασφάλεια...» 05 Δεκεμβρίου 2025
-
Τελικός League Cup-Μαμάης: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, έδωσε την ψυχή της» 05 Δεκεμβρίου 2025
-
Βόλεϊ-League Cup: Το φιάσκο με τον τελικό-Άλλαξε κανάλι εν ώρα διεξαγωγής! 05 Δεκεμβρίου 2025
-
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Ο Ατανασίεβιτς χάρισε τον πρώτο τίτλο στους «ερυθρόλευκους» 05 Δεκεμβρίου 2025
-
Βαλαώρας: «Η ΑΕΛ από το κακό στο χειρότερο, στο γήπεδο με κρύα καρδιά» 05 Δεκεμβρίου 2025
-
Μουντιάλ 2026: LIVE STREAMING η κλήρωση των ομίλων 05 Δεκεμβρίου 2025
-
Επαναλειτουργεί νωρίτερα το Μετρό Θεσσαλονίκης: Τι αλλάζει στο ωράριο 05 Δεκεμβρίου 2025
-
ΑΣ Άρης: «7.000 ενεργά μέλη και συνεχίζουμε!» 05 Δεκεμβρίου 2025