Καρέ εξάδας για τον Ηρακλή

Δημήτρης Καλαϊτζής10 Απριλίου 2022

Με κεκτημένη φόρα από το εκκωφαντικό διπλό στην Καρδίτσα, ο Ηρακλής επιβλήθηκε 4-2 του Πιερικού στο Καυτανζόγλειο για την 30η αγωνιστική της Super League 2.

Αυτή ήταν η ένατη συνολικά νίκη του Γηραιού στο Πρωτάθλημα, ενώ μ΄ αυτό το τρίποντο ανέβηκε στην έκτη θέση της βαθμολογίας. Πλέον, στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι με την Ξάνθη στα Πηγάδια την ερχόμενη Τετάρτη (13/4, 17.00).

Στην αντίπερα όχθη η ομάδα του Βαζάκα γνώρισε μία ακόμα και διατηρήθηκε στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι στην αναμέτρηση ανοίγοντας το σκορ μόλις στο τέταρτο λεπτό με τον Σίλβα.

Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 31ο λεπτό με τον Κριμιτζά να φέρνει το ματς στα ίσα.

Ωστόσο, οι «κυανόλευκοι» δεν πτοήθηκαν και λίγο πριν οι δυο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια ανέκτησαν το προβάδισμά τους με σκόρερ αυτή τη φορά τον Κωστούλα.

Ο Ημίθεος καθάρισε το παιχνίδι με τον Γιουμπιτάνα στο 79΄, δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Ο Πιερικός μείωσε σε 3-2 με τον Κανούλα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ενώ δύο λεπτά μετά ο Βιτίνιο (βρήκε δίχτυα για δεύτερο σερί ματς) σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Η σύνθεση του Ηρακλή (Γεωργιάδης): Γρηγοριάδης, Πανάγου, Κωστούλας, Χρουσιέλ, Μανωλάκης, Πατράλης, Νταμιάν, Γιουμπιτάνα, Τομάς, Μασούρας και Μπαστακός.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.