Καρατζιοβαλής: «Ο Πασχαλάκης είχε καλύτερο ρόστερ μπροστά του τα προηγούμενα χρόνια»

Metrosport Team08 Απριλίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Δημήτρης Καρατζιοβαλής.

Ο παλαίμαχος γκολκίπερ μέσα από την εμπειρία του, σχολίασε την εικόνα που δείχνουν οι τερματοφύλακες του ΠΑΟΚ, καθώς και την στήριξη που λαμβάνει ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης από τον Πάμπλο Γκαρσία.

Αρχικά ανέφερε στην τοποθέτηση του: «Δεν διανύουν την καλύτερη περίοδο οι γκολκίπερ του ΠΑΟΚ και πιστεύω ότι σε περίπτωση που μείνει ένας από τους δύο βασικούς, θα πρέπει να έρθει ένας άλλο τερματοφύλακας που θα βάλει πιο ψηλά τον ανταγωνισμό. Ο Πασχαλάκης τα προηγούμενα δύο χρόνια είχε και ένα καλύτερο ρόστερ μπροστά του, με τον Ολυμπιακό να δυναμώνει και τον ΠΑΟΚ να πουλάει. Όταν μία ομάδα δέχεται λιγότερες επιθέσεις, δίνει τη δυνατότητα στον τερματοφύλακα να έχει καλύτερες επιδόσεις».

Ενώ ακόμα πρόσθεσε: «Εγώ βλέπω ότι ο Πάμπλο Γκαρσία κάνει αρκετή δουλειά στις στατικές φάσεις, παρά το γεγονός ότι δεν βγαίνουν. Αυτός ζει την ομάδα και οι επιλογές του ανήκουν στον ίδιο. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δουλεμένη σαν ομάδα ωστόσο λείπουν οι παίκτες κλειδιά από τον σύλλογο. Θυμηθείτε πως ήταν ο Βιεϊρίνια πριν δύο χρόνια. Η βαθμολογική διαφορά που έχει με τον Ολυμπιακό δείχνει την εικόνα των δύο ομάδων».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.