Καρατζιοβαλής: «Ο Άρης μπορεί να πάει καλύτερα από πέρυσι, αλλά όχι να χτυπήσει και κορυφή»

Metrosport Team08 Αυγούστου 2022

Μιλώντας στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα», ο πρώην τερματοφύλακας του Άρη, Δημήτρης Καρατζιοβαλής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην εικόνα του Άρη, στον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ αλλά και στην νέα του συνεργασία με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

Για τον Κουέστα: 

«Ήταν αρκετά καλός στο παιχνίδι με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, βοήθησε την ομάδα και κράτησε το σκορ σε χαμηλό επίπεδο. Ας ελπίσουμε να συνεχίσει έτσι, γιατί η θέση του τερματοφύλακα είναι πολύ σημαντική για μια ομάδα».

Για τον Άρη :

«Δεν περίμενα αυτήν την εμφάνιση με τη Μακάμπι, διότι μας είχε δείξει μια άλλη εικόνα στα δύο προηγούμενα ευρωπαϊκά του παιχνίδια. Μπορεί όμως στην συνέχεια να δείξει κάτι διαφορετικό. Όσον αφορά το πρωτάθλημα , δύσκολα μπορεί να πιάσει την κορυφή. Σίγουρα, μπορεί να κάνει μια πολύ καλή πορεία, καλύτερα και από την περσινή».

Για τον ΠΑΟΚ: 

«Ο αποκλεισμός του ΠΑΟΚ ήταν κάτι που δεν το περίμενε κανείς, γιατί είναι πολύ σοβαρός στην Ευρώπη. Γενικά είναι ένα πολύ κακό καλοκαίρι για τις Ελληνικές ομάδες και μπορεί σε λίγους μήνες να μην έχουμε καμία ελληνική ομάδα στην Ευρώπη».

Για την νέα του συνεργασία με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς:

«Η συνεργασία μας με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς προέκυψε φέτος αν και το είχαμε συζητήσει και προηγούμενες χρονιές. Φέτος ωστόσο υπήρχαν κάποιες εγγυήσεις από την ομάδα και κάποιες κινήσεις που με έκαναν να πω το ναι. Είναι πολύ σημαντικό ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα και να αγκαλιάσει αυτήν τη νέα προσπάθεια».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.