Καρατζιοβαλής: «Μέρος της ιστορίας του ΠΑΟΚ ο Πασχαλάκης, αλλά είναι επαγγελματίας»

Metrosport Team29 Σεπτεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Δημήτρης Καρατζιοβαλής.

Ο παλαίμαχος γκολκίπερ και προπονητής τερματοφυλάκων μίλησε αναφορικά με τη μεταγραφή του Αλέξανδρου Πασχαλάκη από τον ΠΑΟΚ στον Ολυμπιακό, τον Κροάτη αντικαταστάτη του, Ντομινίκ Κοτάρσκι αλλά και τον Χουλιάν Κουέστα που συνέχισε για 4η χρονιά κάτω από τα δοκάρια του Άρη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε στην τοποθέτηση του για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη: «Σίγουρα έχει συνδέσει το όνομα του με την ιστορία του ΠΑΟΚ και την κατάκτηση του πρωταθλήματος και των κυπέλλων, αλλά είναι ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και ξέρει πολύ καλά τον χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου και είναι μία πολύ καλή μεταγραφή. Θα έχει έναν υγιή ανταγωνισμό με τον Βάλτσικ και κερδισμένος από αυτή τη μεταγραφή θα είναι ο Ολυμπιακός».

Για τη σύγκριση με τον Κοτάρσκι: «Ο Κοτάρσκι έχει δώσει ώθηση στον ΠΑΟΚ και έχει δώσει και βαθμούς στον ΠΑΟΚ και είναι μία επιλογή που αν ρωτήσετε τους φίλους του ΠΑΟΚ θα ψηφίσουν τον Κοτάρσκι».

Για το αν προσθέτει άγχος στον Πασχαλάκη να αποδείξει την αξία του στον Ολυμπιακό: «Πρέπει να αποδείξεις την αξία σου σε κάθε αγώνα και αυτό φαίνεται σε κάθε αγώνα, γιατί αν δεν είσαι καλός θα θυμούνται όλοι αυτό».

Ενώ αναφορικά με τον γκολκίπερ του Άρη, Χουλιάν Κουέστα, ανέφερε: «Ο Κουέστα ξεκίνησε πολύ καλά, έχει αφήσει πίσω του τα λάθη που στιγμάτισαν την καριέρα του στον Άρη γιατί ήταν πολύ σημαντικά και φέτος είναι ίσως η καλύτερη του χρονιά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.