Καρατζιοβαλής: «Ο Κουέστα έκανε εξαιρετικές χρονιές, αλλά τον κρίναμε για κάποια λάθη σε συγκεκριμένα ματς»

Metrosport Team25 Απριλίου 2023

«Ο Κουέστα έκανε εξαιρετικές χρονιές, αλλά τον κρίναμε για κάποια λάθη σεσυγκεκριμένα ματς», δήλωσε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο ο Δημήτρης Καρατζιοβαλής. Ο βετεράνος τερματοφύλακας μίλησε για τον Άρη, τη σύγκριση Κουέστα - Σιαμπάνη αλλά και τους καλύτερους στη θέση του στο πρωτάθλημα.

Μεταξύ άλλων είπε: «Δεν το απολαμβάνω και τόσο το ελληνικό Πρωτάθλημα με αυτά που συμβαίνουν. Πρέπει απ΄ όλους να γίνει μεγάλη προσπάθεια για να γίνει πιο ελκυστικό το ποδόσφαιρό μας. Δεν βλέπουμε καμία πρόοδο και μου κάνει εντύπωση αυτό. Όλοι θα θέλαμε να βλέπουμε γεμάτα γήπεδα όπως παλιότερα και με περισσότερους Έλληνες παίκτες να αγωνίζονται. Τα τελευταία χρόνια έχουμε ακρότητες. Στα μεγάλα Πρωταθλήματα της Ευρώπης βλέπουμε πολιτισμένο κόσμο και εκπληκτικό ποδόσφαιρο. Για παράδειγμα η Αγγλία πριν 30χρόνια είχε μεγάλο πρόβλημα με τους χούλιγκαν και τώρα βλέπετε ότι όλοι τους είναι κόσμιοι μέσα στα γήπεδα», ανέφερε στο πρώτο του σχόλιο για να προσθέσει:

«Ο Άρης θα μπορούσε νωρίτερα να είχε εξασφαλίσει το εισιτήριο της Ευρώπης. Δεν θα μπορούσε όμως να κάνει κάτι περισσότερο γιατί η διαφορά στην βαθμολογία ήταν μεγάλη με τις άλλες ομάδες. Στη θέση του τερματοφύλακα ο Άρης έχει δύο πολύ καλούς γκολκίπερ και παρά τα όσα ακούστηκαν για το τάιμινγκ που έγινε η αλλαγή κάτω από τα δοκάρια, κάποια στιγμή θα έπρεπε να συμβεί κι αυτό γιατί και ο Σιαμπάνης είναι γρανάζι της ομάδας. 

Η φετινή είναι η χρονιά του Κουέστα. Ένας τερματοφύλακας είναι πάρα πολύ δύσκολο να αλλάζει. Ένας καλός τερματοφύλακας μπορεί να σου δώσει πάρα πολλά. Παλιότερα είχα πει το μεγάλο μειονέκτημα του Κουέστα ήταν ότι δεν κράτησε το μηδέν σε κάποια σημαντικά παιχνίδια. Όμως ο Κουέστα έκανε εξαιρετικές χρονιές, αλλά τον κρίναμε για κάποια λάθη σε συγκεκριμένα ματς».

Για το ποιον τερματοφύλακα θεωρεί κορυφαίο στην Ελλάδα: «Ο Μπρινιόλι διανύει πάρα πολύ καλή χρονιά και μαζί με τον Κοτάρσκι και τον Πασχαλάκη είναι η κορυφαία τριάδα τερματοφυλάκων στην χώρα μας. Όσον αφορά την μάχη του τίτλου βλέπω φαβορί την ΑΕΚ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.