Καρατζάς: Υπομονή και πάνω από όλα υπευθυνότητα

Metrosport Team25 Φεβρουαρίου 2021

Πολλές εμπειρίες έχει αποκομίσει ο Κώστας Καρατζάς από την πολύχρονη παρουσία του στα γήπεδα. Μαζί του είχαμε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για την κατάσταση που επικρατεί λόγω του κορωνοΐού αλλά και για την ομάδα του, τον Αετό Βασιλικών. 

Αναλυτικά: «Πιστεύω πως είναι μια περίοδος που όλοι μας ξεχάσαμε πολλές από τις συνήθειες μας. Αφήσαμε απότομα πίσω και τον αθλητισμό, αν και αυτό που προέχει είναι η υγεία και πιστεύω πως καλώς πράττουν οι αρχές. Τώρα για το μέλλον μετά από όλη αυτήν την κατάσταση πιστεύω ότι η αρχή θα είναι δύσκολη για όλους, ποδοσφαιριστές, διοικήσεις, προπονητές, αλλά σιγά, σιγά όλα θα ξαναγίνουν όπως τα είχα- με αφήσει. Θέλει υπομονή και πάνω από όλα υπευθυνότητα και όχι βεβιασμένες κινήσεις γιατί είναι πρωτόγνωρο όλο αυτό που περνάμε».

 Για το επίπεδο της Α1 σε σχέση με τα παλαιότερα χρόνια τι έχεις να πεις;

 «Επειδή αγωνίζομαι πολλά χρόνια στο ερασιτεχνικό και πλέον μπορεί να είμαι από τους μεγαλύτερους εν ενεργεία και σε επίπεδο Α1 πιστεύω πως η Α1 σε σχέση με τα παλαιότερα χρόνια έχει αποδυναμωθεί. Παρόλα αυτά δεν παύει να είναι μια δύσκολη και ανταγωνιστική κατηγορία που οι περισσότερες ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο».

 Για τον Αετό Βασιλικών τι έχεις να πεις;

 «Στον Αετό βασιλικών τα τελευταία χρόνια γίνεται μια πάρα πολύ σοβαρή δουλειά που ξεκινάει από τους ανθρώπους-εργάτες της διοίκησης, την στήριξη που δίνει το χωριό και από τα παιδιά-ποδοσφαιριστές που είναι από εδώ από το χωριό σε συνδυασμό και με τα παιδιά που έρχονται από άλλα μέρη. Ετσι γίνεται ένα σύνολο- οικογένεια που έχει αποτελέσματα και στο γήπεδο».

 Κάποιες ξεχωριστές στιγμές όλα αυτά τα χρόνια;

 «Οι στιγμές που ξεχωρίζω και θυμάμαι αν και είναι πολλές, θα έλεγα τις εμπειρίες των τριών τελικών Κυπέλλου που έλαβα μέρος και η άνοδος με τον Εθνικό Σοχού απέναντι στον Καμπανιακό με 1500 άτομα στο γήπεδο του Σοχού και το οποίο ήταν μοναδικό παιχνίδι που μεταδόθηκε ζωντανά πλην των τελικών κυπέλου».

 Ποιοι είναι οι στόχοι του συλλόγου;

 «Εύχομαι για την ομάδα που αγωνίζομαι τώρα τον Αετό Βασιλικών πρώτα, πρώτα, να ξαναβρεθούμε στο γήπεδο όλοι όπως πριν και βήμα, βήμα, να πετύχουμε τους στόχους που είχαμε βάλει πριν την διακοπή. Πιστεύω πως τα Βασιλικά θα είναι μια ομάδα που με βάση με αυτά που αφήσαμε πριν τον κορωνοΐο, θα πρωταγωνιστήσει».

 Κάποιος δικός σου στόχος;

 «Μελλοντικά μου σχέδια είναι να τελειώσει όλο αυτό και να είμαστε γεροί, να πατήσουμε στο χορτάρι και γιατί όχι να έχω ακόμα μια ποδοσφαιρική χρονιά στην πλάτη μου»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.