Καρασαββίδης: «Να δείξει από την αρχή ότι το θέλει ο ΠΑΟΚ»

Metrosport Team15 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Αριστείδης Καρασαββίδης δήλωσε πολύ αισιόδοξος για τη μονομαχία του ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπενφίκα.
Την αισιοδοξία του πως ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να περάσει το δύσκολο εμπόδιο της Μπενφίκα εξέφρασε μέσω του Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Αριστείδης Καρασαββίδης. Ο βετεράνος επιθετικός του Δικέφαλου εστίασε στη θέληση που πρέπει να δείξουν εξ αρχής οι παίκτες του Αμπέλ Φερέιρα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την αίσθηση που έχει ενόψει της σημερινής αναμέτρησης:

«Είμαι πολύ αισιόδοξος για τον ΠΑΟΚ. Και με τα τελευταία ματς που είδα κόντρα στη Μπεσίκτας και τον Παναθηναϊκό, η ομάδα μου άρεσε. Δεν είναι στο… πικ της, αλλά με όλες τις καταστάσεις με τον κορωνοϊό, έχει δείξει ένα καλό πρόσωπο».

Για το ότι έχει να αντιμετωπίσει ένα μεγαθήριο όπως η Μπενφίκα:

«Την τελευταία χρονιά δεν έδειξε ότι είναι μεγαθήριο η Μπενφίκα. Αν θέλει να μπει και να αντιμετωπίσει μεγαθήρια ο ΠΑΟΚ, πρέπει να περάσει αυτό το εμπόδιο. Αλλιώς δεν μπορεί να πάει στους ομίλους. Αν θέλει να είναι ανταγωνιστικός, αυτές τις ομάδες όπως την Μπενφίκα πρέπει να τις παλεύει και να αισιοδοξεί. Εγώ την έχω την αισιοδοξία».

Για το αν θα πρέπει να έχει μια αντίστοιχη προσέγγιση όπως του αγώνα με την Μπεσίκτας:

«Θεωρώ πως ναι. Στα τελευταία ματς με Άγιαξ και Μπενφίκα μπήκαμε φοβισμένοι. Με τη Μπεσίκτας όπως είδαμε ο ΠΑΟΚ από την αρχή πίεσε και προσπάθησε να σκοράρει. Αυτό πρέπει να κάνει και σήμερα. Ναι μεν να σεβαστεί τον αντίπαλο, αλλά δεν χρειάζεται φόβος. Και πιστεύω σήμερα δεν θα έχει φόβο ο ΠΑΟΚ. Έτσι θέλω να πιστεύω. Δεν παίζω για να πω πως θα ήμουν εγώ, αλλά θεωρώ ότι τα παιδιά δεν θα φοβηθούν παίζοντας κόντρα στη Μπενφίκα».

Για το αν διακρίνει αυτό το συναίσθημα στην ομάδα του ΠΑΟΚ:

«Εισπράττω ότι αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ είναι μια οικογένεια. Στο πως αγκαλιάζονται, το θετικό κλίμα που επικρατεί στον αγωνιστικό χώρο, που παλεύει ο ένας για τον άλλο. Όλα αυτά είναι δείγματα μεγάλης ομάδας, είναι και καλοί παίκτες και εκεί θα κριθεί το παιχνίδια».

Για το που πρέπει βασιστεί ο ΠΑΟΚ:

«Πρέπει να δείξει από την αρχή ότι το θέλει πιο πολύ από τη Μπενφίκα. Ο ΠΑΟΚ ειδικά φέτος θα μπει αποφασισμένος. Το θέλει πολύ. Τόσες χρονιές έμενε απ’ έξω από Άγιαξ ή την Μπενφίκα».

Για την παρουσία των νεαρών που προσφέρουν σπουδαίες λύσεις:

«Θα γίνω γραφικός. Γινόμουν και κακός με τους τέως συμπαίκτες μου. Δεν μπορεί η Κ19 να βγαίνει σερί χρόνια Πρωταθλήτρια και να μην βγαίνει ένας παίκτης. Έλειπε η βούληση να προωθηθούν από τους προπονητές οι παίκτες. Με τη βοήθεια των έμπειρων οι πιτσιρικάδες μπορούν να κάνουν… παπάδες».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.