Αρης Καρασαββίδης: Προπονητής στην Πόντος FC της Γερμανίας - Τι σχολίασε για Νάρεϊ

Metrosport Team28 Ιουνίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Άρης Καρασσαβίδης.

Ο βετεράνος επιθετικός το ΠΑΟΚ μίλησε αναφορικά με την παρουσία του στον Δικέφαλο, την ομάδα που εργάζεται στη Γερμανία αλλά και τον Κάλεντ Νάρεϊ που βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για τον Ζοσέ Μπότο για την ενίσχυση του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά θυμήθηκε τα τέσσερα γκολ που είχε βάλει με την Εθνική Ελλάδος απέναντι στην Ολλανδία: «Είχα σκοράρει τέσσερα γκολ στον Ντε Κουί στην αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδος με την Ολλανδία, εκείνος πήρε μεταγραφή στην Τσέλσι και εγώ ήμουν εκτός 16αδας στον ΠΑΟΚ και δεν χωρούσα στην ομάδα, με προπονητή τον Λίμπρετς, ενώ με τον κύριο Μπελή που ήταν πιο πριν προπονητής δεν είχα θέμα το είχαμε συζητήσει, γιατί μου είχε πει ότι δεν μπορούσε να βγάλει κάποιον από τους επιθετικούς που είχαμε γιατί πήγαιναν καλά».

Για τον Νάρεϊ είπε: «Οι ποδοσφαιριστές στη Γερμανία δουλεύουν σκληρά, ενώ κάποιοι Έλληνες που αγωνίζονται στη Γερμανία νομίζουν ότι είναι κάτι. Στις προπονήσεις πρέπει να δουλεύεις σκληρά γιατί αν δεν δείξεις πράγματα στην προπόνηση δεν θα παίξεις στον αγώνα».

Ενώ για τον ίδιο, ανέφερε: «Είμαι προπονητής στην ομάδα Πόντος FC και έχουμε συνεργασία με τον ΠΑΟΚ και τώρα βρισκόμαστε στη διαδικασία δημιουργίας νέων τμημάτων και περιμένουμε κάποια νέα ταλέντα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.