Καρασαββίδης: «Καλός παίκτης και δυνατό φορ ο Σαμάτα - Ο ΠΑΟΚ θα προκριθεί κατά 99%, αν...»

Metrosport Team20 Μαρτίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής και διαχρονικά οπαδός του ΠΑΟΚ, Άρης Καρασαββίδης μιλώντας για το ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΟΚ και τη συνέχειά του στο Βέλγιο, εκφράζοντας το «παράπονο» των Ελλήνων της Γερμανίας για το αποτέλεσμα της κλήρωσης. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις μεταγραφικές κινήσεις που θα πρέπει να εξετάσει το επόμενο διάστημα ο Δικέφαλος του Βορρά.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5: Για τους «ασπρόμαυρους» φιλάθλους του ΠΑΟΚ που ζούνε στην Φρανκφούρτη και θέλανε να ταξιδέψουνε στο Βέλγιο: «Είναι τρελαμένοι γιατί η Μπριζ είναι αρκετά μακριά από την Φρανκφούρτη, 860 χιλιόμετρα, 8,5- 9 ώρες. Οπότε είναι τρελαμένοι γιατί οι πιο πολλοί δεν θα πάνε. ΠΑΟΚτσής και να μην βρει εισιτήριο, δεν υπάρχει. Εδώ στη Φρανκφούρτη, που λέγανε ότι δεν υπήρχαν, όλο το γήπεδο ήταν γεμάτο με Έλληνες. Εμείς παρακαλούσαμε να κληρωθεί με την Πλζέν που είναι ακόμα πιο κοντά, αλλά δεν μας έκανε τη χάρη η κλήρωση.

 Εδώ στην Φρανκφούρτη υπάρχει σύνδεσμος φιλάθλων του ΠΑΟΚ, αλλά είναι μακριά από το σπίτι και δεν πάω. Δεν προλαβαίνω με τις προπονήσεις και με τις δουλειές μου. Κάνουμε προπονήσεις με ερασιτεχνική ομάδα. Επαγγελματικό δεν υπάρχει χρόνος και είναι δύσκολο να μπεις στη γερμανική αγορά».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να προκριθεί επί της Μπριζ: «Αν παίξει όπως με την Ντιναμό στην Τούμπα, 99,9 % περνάει. Αν παίξει όπως στο Ζάγκρεμπ 100 αποκλείστηκε! Θεωρώ ότι η Μπριζ είναι πιο έμπειρη ομάδα. Με το που μπήκε το δεύτερο γκολ στη Ντιναμό, η ομάδα τα έχασε. Αυτό δεν θα συμβεί με τη Μπριζ, είναι πιο έμπειρη ομάδα και δεν θα παρασυρθεί από τον τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΟΚ'».

Για το αν θα βοηθούσε μια ενδεχόμενη μεταγραφή του Γιόσιπ Μίσιτς στον ΠΑΟΚ: «Η ομάδα έχει πέντε αμυντικά χαφ. Δεν ξέρω κατά πόσο θα ταιριάζει. Αν φύγει κάποιος, είναι μια πολύ καλή λύση. Έχει κάνει τα παιχνίδια, είναι έμπειρος και έχει δείξει το ταλέντο του. Μπορεί να βοηθήσει αλλά το θέμα είναι αν χρειάζεται.

 Σαν κορμί χρειάζεται. Αυτή τη στιγμή όμως έχεις τον Μειτέ που είναι «γομάρι», τον Οζντόεφ που πατάει περιοχή, τον Μάρκος Αντόνιο που δεν τον έχεις δει ακόμη, τον Σβαμπ που έχει προσφέρει πολλά και τον Τσιγγάρα.

Καλό θα ήταν να δαπανηθούν τα χρήματα σε θέσεις που χρειάζεται η ομάδα. Ας πούμε δεν υπάρχουν στόπερ. Όταν υπάρχει το μέτρο σύγκρισης με τον Ίνγκασον, ο Εκόγκ δεν έχει καμία σχέση. Από τη στιγμή που έφυγε ο Ίνγκανσον, θα έπρεπε να πάρουμε έναν ισάξιο. Δεν θεωρώ ότι ο Εκόνγκ είναι ισάξιος. Αν θα φύγει και ο Κουλιεράκης, θα μείνεις μόνο με Μιχαηλίδη και Κεντζιόρα. Θέλεις και ένα αριστερό μπακ γιατί ο Κεντζιόρα δεν είναι ισάξιος του Μπάμπα. Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι το ρόστερ είναι καλυμμένο».

Τέλος, για το αν ο ΠΑΟΚ χρειάζεται μια μεταγραφή στα φορ: «Ο Μπράντον μου αρέσει γιατί τα δίνει όλα και άρχισε να βρίσκει και δ. Ο Τζίμας πρέπει να πάρει παιχνίδια, έχεις και το Σαμάτα που είναι στάδιο προσαρμογής. Για τον Σαμάτα θα σου πω του χρόνου. Θεωρώ ότι είναι καλός παίκτης και δυνατό φορ, απλά δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.