Καρασαλίδης: «Ο Πανσερραϊκός θα πρωταγωνιστήσει- Αυτοί οι 4 είναι οι καλύτεροι της Super League 2»

Metrosport Team06 Οκτωβρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού, Τέλης Καρασαλίδης μιλώντας για την πορεία της ομάδας του και τον ανταγωνισμό στη Super League 2.

«Είναι στους στόχους μας η άνοδος, δεν το κρύβουμε. Ωστόσο, το πιο σημαντικό είναι να πρωταγωνιστήσουμε και να μετά να διεκδικήσουμε και την άνοδο», είπε για τον Πανσερραϊκό.

 Παράλληλα, σχολίασε και τον Ηρακλή, ομάδα στην οποία είχε αγωνιστεί και στο παρελθόν. «Στο φιλικό που παίξαμε έδειξε ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει εξίσου. Θεωρώ πως εμείς, ο Ηρακλής, η Λάρισα και η Νίκη Βόλου είμαστε οι καλύτερες ομάδες της Superleague 2».

Για το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα , δήλωσε χαρακτηριστικά πως : «Κάνεις μια ερώτηση που δεν θα έπρεπε να υπάρχει καν, αλλά ότι και να πω έξω θα πέσω. Μας πηγαίνουν από μήνα σε μήνα».

Τέλος, σχολίασε και την κατάσταση του Άρη: «Ο Άρης έχει πολύ γεμάτο ρόστερ, ασχέτως αν έκανε στραβοπατήματα. Η αλλαγή προπονητή τους έχει επηρεάσει αλλά μέσα στο Χαριλάου θα φέρει σίγουρα καλά αποτελέσματα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.