Καραπαπάς για ΑΕΚ: «Πρωτάθλημα με διαφορετικούς κανόνες»

Metrosport Team29 Φεβρουαρίου 2024

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δήλωσε πως το πρωτάθλημα παίζεται με διαφορετικούς κανόνες, αναφερόμενος στον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ΑΕΚ επικράτησε με 4-2 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στην "OPAR Arena" για την 25η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με τον Πόνσε να πετυχαίνει το τέταρτο γκολ της Ένωσης, με τον Κώστα Καραπαπά να θεωρεί πως το γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει καθώς ο επιθετικός της ΑΕΚ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με το χέρι.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κώστα Καραπαπά: «Παίζουμε σε ένα πρωτάθλημα με διαφορετικούς κανόνες για τις ομάδες! Μας ακύρωσαν γκολ στο ματς με την Κηφισιά και στο ματς με τον Αστέρα γιατί βρήκε, είπαν, έστω, ακούσια σε χέρι, στην πρώτη περίπτωση του Μασούρα και στη δεύτερη του Ναβάρο!

Το έψαξε το VAR από εδώ, το έψαξε από εκεί, τελικά το ακύρωσαν ή μάλλον ΤΑ ΑΚΥΡΩΣΑΝ. Απόψε μπήκε γκολ με το χέρι από τον Πόνσε της ΑΕΚ, αλλά ο διαιτητής Μαλούτας το μέτρησε ως γκολ! Ο Μαλούτας είναι αυτός που πήρε το νόμπελ εφεύρεσης σε πέναλτι στο Καλαμάτα-Ολυμπιακός Β. Από τη Βέροια. 

Ξέρετε… Και λες: καλά ο Μαλούτας, το VAR; Κάποτε έσβησαν τα φώτα, τώρα σβήνουν και την αίθουσα στο VAR!».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.