Καραπαπάς για τη φούστα στον Μπαλτάκο: «Την είχα για να την κάνω δώρο στη φίλη μου - Έχω μετανιώσει από το πρώτο λεπτό για την πράξη μου»

Metrosport Team08 Φεβρουαρίου 2024

Τη μεταμέλεια του για την πράξη του να πετάξει φούστα στον Τάκη Μπαλτάκο εξέφρασε ο Κώστας Καραπαπάς κατά την εκδίκαση της υπόθεσης προκαλώντας ... χαμόγελα με την επιχειρηματολογία του καθώς ανέφερε πως είχε πάρει τη φούστα για τη φίλη του. 

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, στις 27 Μαρτίου του 2023,  με το τέλος της σύσκεψης για τη διαιτησία, πέταξε στο πρόσωπο του προέδρου της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκου μία φούστα και εκείνος του έκανε καταγγελία. Ο Καραπαπάς στην εκδίκαση στην Επιτροπή Δεοντολογίας υποστήριξε: «Έχω μετανιώσει από το πρώτο λεπτό για την πράξη μου. Μια πράξη που ούτε με τιμά, ούτε εκφράζει την κοσμοθεωρία μου. Μπορεί να διαφωνώ σε όλα με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, όμως η πράξη αυτή ήταν απαράδεκτη για μένα. 

Ακόμα και οι πιο κοντινοί μου άνθρωποι με κατέκριναν. Υπήρξε ένταση πριν, αλλά έχω μετανιώσει γι’ αυτό που έγινε στο τέλος. Την είχα όντως μαζί μου τη φούστα, αλλά δεν είχα προσχεδιάσει να του την πετάξω, την είχα για να την κάνω δώρο στη φίλη μου. Ήταν μια πράξη που δεν με χαρακτηρίζει ως άνθρωπο. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, δεν φέρομαι έτσι». 

Η απόφαση αναμένεται να γίνει γνωστή τις επόμενες ημέρες. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.