Καραπαπάς: «Γι’ αυτούς αξίζει να το πάμε μέχρι το τέλος»

Metrosport Team15 Ιανουαρίου 2024

Ο Ολυμπιακός πέρασε με δυσκολία από την έδρα της Κηφισιάς στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και με πολλά παράπονα για τη διαιτησία. 

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Κωνσταντίνος Καραπαπάς, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υποστήριξε ότι η ομάδα θα συνεχίσει να παλέψει για τους φιλάθλους της που ανέβηκαν σε βραχάκια για να δουν τους παίκτες του Καρβαλιάλ να αγωνίζονται. 

Ο Κώστας Καραπαπάς τόνισε πως ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να κυνηγήσει το πρωτάθλημα και όσους θεωρεί πως τον αδικούν μέχρι το τέλος, μετά τη νίκη με 3-2 απέναντι στην Κηφισιά όπου οι «ερυθρόλευκοι» εξέφρασαν σοβαρά παράπονα για τη διαιτησία.

«Κι επειδή κάποιοι μπορεί να μη μας ξέρουν καλά, γι’ αυτούς τους 80 που σκαρφάλωσαν στα απότομα βράχια και φώναζαν ‘Ολυμπιακός’, γι’ αυτό το ευγενέστατο ball boy που διάλεξε να είναι στη σωστή πλευρά του ποδοσφαίρου, γι’ αυτούς και μόνο αξίζει να το πάμε μέχρι το τέλος», έγραψε σε story στο Instagram ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.