Καραπάντσιος: «Θα έπρεπε να πείσουν και όχι να επιβάλλουν στον κόσμο το εμβόλιο»

Metrosport Team13 Ιουλίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Θεόδωρος Καραπάντσιος.

Ο επίτιμος καθηγητής στο τμήμα Χημείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, μίλησε για το κατά πόσο θα πρέπει να είναι υποχρεωτικό το εμβόλιο, αλλά και την εξάπλωση του κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε: «Είναι μεγάλο θέμα το που σταματάει η ελευθερία του καθενός και που ξεκινάει του άλλου. Πρέπει όλοι να σκεφτούμε τις οικογένειες μας, θα πρέπει να το κάνουμε χωρίς να είμαστε υποχρεωμένοι, είμαι από όσους τάσσονται υπέρ του εμβολιασμού, αλλά δεν μου αρέσει η επιβολή του, γιατί θα έπρεπε να πείσουμε παρά να επιβάλλουμε».

Για να προσθέσει: «Ξεγελιόμαστε με το γεγονός ότι έχουν μειωθεί οι εισαγωγές σε αντιστοιχία με τα προηγούμενα κύματα. Υπάρχει μία ανακοίνωση που ξεκίνησε πριν από μερικούς μήνες, που έχει στόχο να βρεθεί κάποιο χάπι για όσους νοσήσουν και όχι κάτι σαν το εμβόλιο. Μπορούμε να περιμένουμε κάποιο φάρμακο και νομίζω ότι θα έρθει το επόμενο χρονικό διάστημα με βάση τα στατιστικά στοιχεία που έχουμε στη διάθεση μας και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι έχει περάσει την πρώτη φάση».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.