Kαράογλου: «Οι Ηρακλειδείς έχουμε...φάει πολλές πίκρες αλλά αντέχουμε»

Metrosport Team29 Δεκεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Θοδωρής Καράογλου.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και της Περιφερείας Θεσσαλονίκης μίλησε για όλες τις ομάδες της πόλης αλλά πιο συγκεκριμένα για το μεγάλο πάθος του, τον Ηρακλή, ο οποίος αγωνίζεται σήμερα (29.12) κόντρα στη Βέροια.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο Metropolis 95,5:

«Πράγματι θα παραβρεθώ σήμερα στο γήπεδο για να δω το παιχνίδι του Ηρακλή με τη Βέροια, ελπίζω στο τέλος να είμαστε χαρούμενοι. Είναι η πρώτη φορά που θα πάω φέτος στο γήπεδο. Γίνανε έξι παιχνίδι τα τρία ήταν εντός έδρας, δεν μπόρεσα να πάω γιατί είχα κάποιες σοβαρές υποχρεώσεις, ωστόσο σήμερα έχω κενό και θα πάω στο γήπεδο μετά από πολύ καιρό.

Γενικά σαν Ηρακλειδείς, είμαστε πληγωμένοι, έχουμε φάει πολλές πίκρες τελευταία, αλλά είπαμε 1.000 χρόνια Ηρακλής αντέχουμε, έχουμε περάσει στο παρελθόν και δυσκολότερα χρόνια και πιστεύω θα βρούμε τον δρόμο.

Επίσης, χάρηκα πολύ σήμερα που διάβασα την συνέντευξη του Στράτου Ευγενίου, ο όποιος προέρχεται από την οικογένεια του Άρη, δεν το έκρυψε ποτέ άλλωστε, ανέφερε ότι γίνεται μια προσπάθεια και δίνει ελπίδα σε κάθε οπαδό τη ομάδας. Είναι ένας αξιοσέβαστος άνθρωπος και θα πρέπει όλοι να τον στηρίξουμε, άλλωστε φέτος το μόνο που θέλουμε είναι να κάνουμε μια αξιοπρεπή πορεία, δεν είπαμε ότι πάμε για πρωτάθλημα. Έχουμε παίκτες κάτω των 25 ετών, όποτε αυτό είναι δύσκολο. Του χρόνου θα δούμε.»

Δεν υπάρχει ένας Ηρακλειδείς για να το «τρέξει» το project:

«Οι μεγάλοι επιχειρηματίες είναι λίγοι, όποτε καταλαβαίνεις πόσο δύσκολο είναι να αναλάβει κάποιος τον Ηρακλή, μετά και εκείνη την υπόθεση με τα τιμολόγια που απομάκρυνε ακόμα περισσότερο τους επιχειρηματίες. Αυτά θέλουν βάθος και χρόνο για να φύγουν αυτά τα θέματα.»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.