Καραντώνης: «Στόχος η άνοδος του Ηρακλή στην Super League 1»

Metrosport Team22 Ιουνίου 2022

Ο Στάθης Καραντώνης, το δεξί χέρι του Τομ Παπαδόπολου στον Ηρακλή, μίλησε στο Metropolis 95.5 για τους στόχους που έχουν τεθεί. «Αν προσπαθήσουμε να κάνουμε μία σύνδεση το παρελθόν με την τωρινή κατάσταση, τον Αύγουστο του 2018 όταν ανέλαβε την διοίκηση ο κ. Παπαδόπουλος ήταν αχανές το πεδίο, υπήρχε τρομερή αβεβαιότητα και αμάθεια των χρεών και των οικονομικών μεγεθών. Τώρα η κατάσταση είναι νοικοκυρεμένη. Ο κ. Ευγενίου εδώ και 14 μήνες έχει καταφέρει το ακατόρθωτο και βλέπουμε κάτι τελείως διαφορετικό» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Το ποσοστό μετοχών θα καθοριστεί με το τέλος των συζητήσεων. Σε κάποιο χρονικό σημείο, ενός ή δύο μηνών, θα καθοριστεί από τους εταίρους. Προς το παρόν ο κ. Παπαδόπουλος θα συμμετάσχει στη μετοχική σύνθεση, που μπαίνει και ο στενός του συνεργάτης, ο Σακίεβιτς. Το ποσοστό αφορά αυτούς. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο.

Ο κ. Σακίεβιτς θα έχει συμβουλευτικό ρόλο για την οργάνωση της ομάδας και με τον καιρό θα μπει πιο ενεργά και θα δούμε κάποια άλλα αποτελέσματα. Θα είναι και στο μετοχικό κεφάλαιο, θα έχει συμμετοχή και στην χρηματοδότηση. Θα λάβει μέρος και στα έξοδα. Λόγω της ιδιότητάς του όμως στην αρχή θα είναι σαν επιστάτης των εργασιών.

Δυστυχώς αν και οι πόρτες ήταν ανοιχτές το προηγούμενο διάστημα δεν βρέθηκε κάποιος σοβαρός επενδυτής, μακάρι να υπάρξει κάτι καινούργιο. Δεν υπάρχει τώρα κάτι το χειροπιαστό.»

Για το αγωνιστικό τμήμα: «Διακαής πόθος είναι να ανέβει η ομάδα στην Super League 1. Εννοείτε. Θα γίνει ενίσχυση, θα κρατηθεί και ένας κορμός, αλλά υπάρχουν και αστάθμητοι παράγοντες. Υπάρχει αβεβαιότητα στην Super League 2. Από τις 32 οι 28 ομάδες είναι στα όρια της χρεοκοπίας. Περιμένανε κάποια λεφτά που δεν ήρθαν, όπως του στοιχήματος. Αποκλειστικός σκοπός, φυσικά, είναι να δυναμώσει το ρόστερ και να ανεβούμε στην Super League 1.»

Κατέληξε λέγοντας: «Θα πάω πάλι πίσω. Ο κ. Παπαδόπουλος όταν είχε προσεγγιστεί τον Αύγουστο του 2018, από έναν πυρήνα ανθρώπων του Ηρακλή, ήταν στην ομάδα ο κ. Μυροφορίδης και υπήρχαν δύο μνηστήρες. Ηταν ένας ακόμη κύριος από την Αίγυπτο. Πριν καν ξεκινήσει η διαδικασία, ο κ. Παπαδόπουλος είχε στείλει 120.000 δολάρια για να συμπληρωθεί το ρόστερ και να πληρωθούν κάποιες προκαταβολές. Μετά πέρασε ο φάκελος του κ. Παπαδόπουλου από την ΕΕΑ και είχαν δοθεί και 300.000 δολάρια για το μετοχικό κεφάλαιο. Μετά δόθηκαν άλλες 150.000. Το μετοχικό κεφάλαιο όμως έγινε ταμειακό διαθέσιμο και το ποσό των 457.000 έγινε ξαφνικά μηδέν, παρότι έλεγαν ότι δεν υπήρχαν χρέη. Τώρα η κατάσταση είναι διαφορετική. Εμείς θέλουμε τον κόσμο να συμπαρασταθεί. Ο κ. Παπαδόπουλος έβαλε φέτος πάνω από 200.000 δολάρια στο αγωνιστικό τμήμα και κάποια ακόμη στο μπάσκετ.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.