Καραμπετάκης: «Δεν ξεχνάω τη νίκη στην Τούμπα με τον Ηρακλή - Χαρούμενοι για την επιτυχία στο Παραλίμνι»

Metrosport Team13 Ιανουαρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Καραμπετάκης, με τον προπονητή του Απόλλωνα Παραλιμνίου να αναφέρεται στην πρόκριση της ομάδας των Σερρών στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, μιλώντας ωστόσο και για την παρουσία του στον Ηρακλή και τα παιχνίδια που δεν θα ξεχάσει.

Αρχικά για το Παραλίμνι, σημείωσε: «Ήταν μία μεγάλη επιτυχία για την ομάδα αλλά και για το ποδόσφαιρο της Γ Εθνικής, όπου υπάρχουν ομάδες και προπονητές που μπορούν να ανταπεξέλθουν σε αυτό το επίπεδο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα Superleague 1, το οποίο ήταν ο στόχος μας, αλλά καταφέραμε να φτάσουμε μέχρι εδώ και θα αγωνιστούμε με χαρά απέναντι στη Λαμία».

Για τον Νίκο Παπαδόπουλο και τη βοήθεια του: «Ο Νίκος Παπαδόπουλος με πήρε από τα ερασιτεχνικά και μου έδωσε την ευκαιρία, όταν ο Ηρακλής ανέβηκε στη Superleague 1 και με πήρε στο προπονητικό του τιμ. Πρέπει να κοιτάμε ποιοι άνθρωποι μας βοήθησαν και πρέπει να το αναγνωρίζουμε και μέσα από αυτή τη δουλειά ζω την οικογένεια μου».

Ενώ για το παιχνίδι που δεν θα ξεχάσει, ανέφερε: «Ένα παιχνίδι το οποίο δεν θα ξεχάσω είναι η νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ, με το 0-1 του Λεοζίνιο. Αυτά τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ τα ζει όλη η πόλη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.