Καρακούσης: «Ο Πανελούδης ήταν πάνω απ' όλα οπαδός του ΠΑΟΚ»

Metrosport Team28 Ιουνίου 2022

Ο Άρης Καρακούσης που έζησε από πολύ κοντά τον Τάκη Πανελούδη μίλησε στο Metropolis 95.5 για τον χαμό του πρώην παράγοντα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

«Ηταν δύσκολη μέρα η χθεσινή. Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, από την δεκαετία του 70', αλλά ήρθαμε κοντά την δεκαετία του 80'. Ηταν παρών στο κάλεσμα του Βεζυρτζή για έναν μεγάλο ΠΑΟΚ και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Πιστέψαμε στο όραμα του Βεζυρτζή και συμβάλλαμε μαζί για να γιγαντωθεί η ομάδα με τα δύο κύπελλα Ευρώπης αρχές δεκαετίας του 90' και το ένα πρωτάθλημα. Πάνω απ' όλα ήταν οπαδός του ΠΑΟΚ. Δεν θα ξεχάσω τα τηλεφωνήματά του ακόμη και στις 12 το βράδυ. Ήταν ένας εξαιρετικός επιχειρηματίας και οικογενειάρχης, παθιασμένος με τον ΠΑΟΚ» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Την δεκαετία του 80' υπήρχαν πολλές βιοτεχνίες και έκανε εξαγωγές εκατομμυρίων. Είχε ραντεβού με τον Γερμανό για να κάνει εξαγωγές και δεν πήγαινε, έκανε συνάντηση με τον δεύτερο προπονητή του ΠΑΟΚ που ήθελε να του πει κάτι. Δεν θα ξεχάσω το 2004 ψάχναμε σέντερ φορ, ήταν ο Μπασμίνοφ, τον ήθελε και ο Ολυμπιακός που είχε πολύ υψηλό μπάτζετ και έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη για να μην μας τον πάρει ο Ολυμπιακός. Και τον Μουλαομέροβιτς τον είχαμε πάρει από τον Παναθηναϊκό. Είχε πάει να κλείσει το 1992 τον Ιβκοβιτς και από τότε έγιναν εγκάρδιοι φίλοι. Κατόρθωσαν και έφεραν τον κόσμο πίσω στο γήπεδο. Στο πρώτο παιχνίδι στο Παλατάκι θυμάμαι είχαμε sold out. Τότε γινόταν μέχρι και εκτός έδρας εκδρομές! Δεν ήταν μεγαλομέτοχος με την έννοια του επιχειρηματία, μπήκε από την αγάπη του. Ηταν υπερβολικός πολλές φορές, αλλά πάντα για το καλό του ΠΑΟΚ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.