Καραγιαννίδης για δικαίωση της Δόξας: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα»

Metrosport Team12 Φεβρουαρίου 2021

Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής της Δόξας Δράμας, κ. Καραγιαννίδης μίλησε στο Metropolis 95.5 για την δικαίωση σχετικά με την αδειοδότηση από την ελληνική δικαιοσύνη.

«Τα πράγματα πήγαν κατ' ευχήν. H ελληνική δικαιοσύνη τα έψαξε λίγο καλύτερα και μας δικαίωσε. Απέρριψε τις δύο αποφάσεις της ΕΕΑ. Ο φάκελός μας ήταν πλήρης. Τα δύο αιτιολογικά αναφερόταν σε ένα πρόσωπο, τον κ. Πετράκη. Εμείς λέγαμε ότι είναι υπάλληλος με στόχο να φέρει επενδυτή. Από την στιγμή που η επιτροπή επέμενε έκανε εθελουσία έξοδο» είπε αρχικά και πρόσθεσε: 

«Η Δόξα ήταν μια χαρά στα χαρτιά της, δεν είχε ούτε μία οφειλή σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία. Θα ήταν άδικο αυτή η ιστορική ομάδα να μην συμμετέχει στο Πρωτάθλημα. Ησυχάζουμε προσωρινά, καθώς δεν έχουμε δικαίωμα ανόδου σε περίπτωση που βγούμε πρωταθλητές. Εμείς τώρα θα κοιτάξουμε να πάρουμε την αδειοδότηση. 

Θα καταθέσουμε ξανά φάκελο, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, παρά τα προβλήματα τραυματισμών και την πανδημία είμαστε καλά. Είχαμε παίκτες σε καραντίνα και σήμερα επιστρέφουν από τα Χανιά. Επιστρέφει και ο Νίμπα και σιγά σιγά νομίζω η ομάδα θα δέσει. Ο στόχος μας είναι η εξάδα για να παίξουμε στα πλέι οφ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.