Καραγεωργίου: «Θέλω να ζήσω την εμπειρία στη Σαουδική Αραβία, μέρα με τη νύχτα σε σχέση με την Ελλάδα»

Metrosport Team01 Φεβρουαρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής Νίκος Καραγεωργίου που εδώ και 1,5 μήνα βρίσκεται στη Σαουδική Αραβία και προπονεί την Αλ Σούλα. Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, της Ξάνθης, του Εργοτέλη αλλά και άλλων ομάδων μίλησε για την εμπειρία του στη χώρα της Μέσης Ανατολής, για το ποδόσφαιρο εκεί αλλά και την καθημερινότητα.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Το ποδόσφαιρο για την Β Εθνική στη Σαουδική Αραβία είναι μέρα με τη νύχτα σε σχέση με την Ελλάδα. Ολες οι ομάδες έχουν τα προπονητικά τους κέντρα, τα γήπεδα, την οργάνωσή τους. Εδώ οι παίκτες είναι περισσότερο τεχνίτες και λιγότερο επαγγελματίες. Ηταν δύσκολα στην αρχή γιατί δεν είχαν έρθει οι συνεργάτες μου, έχει δύο εβδομάδες που ήρθαν και πλέον είναι καλύτερα τα πράγματα στις προπονήσεις. 

Υπάρχουν δυσκολίες στην καθημερινή ζωή, αλλά οι άνθρωποι της ομάδας εδώ μας βοηθάνε. Τα τελευταία 5-6 χρόνια στην Ελλάδα το ποδόσφαιρο έπεσε σε χαμηλά στάνταρ. Έψαχνα να ζήσω μια εμπειρία, θέλω να τη ζήσω, θέλω να πάει η ομάδα καλά και να βρω μέσω αυτού κάτι καλύτερο σε άλλη ομάδα ή σε υψηλότερη κατηγορία. Η κατάσταση και εδώ με τον κορωνοϊό είναι περίεργη».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.