Καραγεωργίου: «100% καλύτερος με Πάμπλο ο ΠΑΟΚ, προτιμώ Κίτσιου από τον Ροντρίγκο»

Metrosport Team03 Νοεμβρίου 2020

Για τον Πάμπλο Γκαρσία, το τι φάνηκε να αλλάζει, τον Λέο Μάτος και τα νέα παιδιά του ΠΑΟΚ μίλησε ο Νίκος Καραγεωργίου στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» τονίζοντας ότι το μέλλον θα είναι ακόμη καλύτερο. Εκανε μια μεγάλη ανάλυση στα αγωνιστικά του ΠΑΟΚ, ενώ για τη δεξιά πλευρά τόνισε ότι θα ήταν καλύτερο να έπαιζε ο Κίτσιου, παρά ο Ροντρίγκο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για Πάμπλο Γκαρσία: «Είχε διαφορετική διάταξη. Ο χρόνος είναι λίγος για να δείξει το χαρακτήρα και τη φιλοσοφία του. Αυτό που μετράει είναι ότι πήρε τη νίκη. Το πρέσινγκ δεν το είχε ο ΠΑΟΚ ούτε με Λουτσέσκου ούτε με Φερέιρα. Αν θέλει να το περάσει τώρα ο Γκαρσία, θέλει χρόνο να το δούμε». 

Για την επιλογή Τσόλακ: «Ο Τσόλακ έλεγε συνέχεια άσε με έξω, πρέπει να παίξει κάποιος άλλος. Δεν λέω ότι δεν είναι ικανός. Μου αρέσει η κινητικότητα που έχει. Αργότερα θα δείξει την αξία του».

Για Εσίτι: «Η αλλαγή αυτή έχει να κάνει με την κούραση και τη διαχείριση των παικτών. Το ότι έπαιξε έγινε για να ξεκουραστούν κάποιοι άλλοι».

Για το αν έρχονται καλύτερες ημέρες: «100% θα πάνε καλύτερα. Τώρα είμαι σίγουρος ότι θα πάνε καλύτερα. Το πόσο καλύτερα αφορά τον προπονητή, τη διοίκηση, την ενίσχυση που θα γίνει. Θα το δούμε και θα το κρίνουμε αφού περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Ο ΠΑΟΚ αναγεννιέται από τις στάχτες του και προχωρά. Χρειάζονται και άλλα πράγματα. Πλησιάζει μεταγραφική περίοδο και αν χρειάζεται ενίσχυση θα πρέπει να γίνει δουλειά από τώρα».

Για το αν χρειάζεται μεταγραφές ο ΠΑΟΚ: «Χρειάζεται δεξί μπακ. Είχαμε το καλύτερο δεξί μπακ και το αφήσαμε να φύγει. Δύσκολα θα μπορέσουμε να βρούμε Μάτος Ο Κίτσιου ήταν καλύτερος από το Σοάρες. Αν θέλεις να πας ψηλότερα χρειάζεσαι Μάτος, αν θέλεις να πεις ότι κάνεις μια πορεία μπορούν και αυτά τα παιδιά. Χρειάζεται περισσότερη ενεργοποίηση ο Μπίσεσβαρ και αν δεν μπορεί να παρθεί ένας παίκτης εκεί. Ο Μουργκ δεν ξέρω αν μπορεί να σηκώσει το βάρος με τα συνεχόμενα παιχνίδια. Σε αυτές τις θέσεις φωνάζει ότι θέλει κάτι». 

Για τα νέα παιδιά του ΠΑΟΚ: «Να δώσουμε συγχαρητήρια στα άτομα των τμημάτων υποδομής. Το πόσο θα παίξουν δεν το γνωρίζουμε, το σημαντικό είναι ότι παίζουν. Το αν θα έρθουν και άλλοι είναι καλό. Να αναδειχθούν τα παιδιά αλλά ο ΠΑΟΚ έχει στόχο. Χρειάζεται σιγά σιγά να μπαίνουν τα παιδιά αυτά. Το ξαφνικό του καλοκαιριού που μπήκαν τρία τέσσερα παιδιά ήταν επικίνδυνο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.