Καραδήμος: «Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν κίνητρο, έπρεπε να το χειριστεί καλύτερα ο Βαρέλα»

Metrosport Team23 Μαρτίου 2022

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Λουκάς Καραδήμος, μίλησε στην εκπομπή «Στη σέντρα» του Metropolis 95,5 για τον Δικέφαλο, τον Φερνάντο Βαρέλα αλλά και την απόφαση του Λουτσέσκου να μην αλλάξει κάτι στο ρόστερ.

Αναλυτικά

Για την πιθανότητα ο ΠΑΟΚ να αποκτήσει παίκτη από Ρωσία-Ουκρανία:

«Είναι δύσκολο αυτό. Βλέπεις και τον Κριχόβιακ που πήρε η ΑΕΚ. Είναι καλός παίκτης, αλλά είναι ρίσκο κάτι τέτοιο. Αν είναι κάτι πολύ καλό και αξίζει, να γίνει η μεταγραφή». 

Για τη θέση στην οποία ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ενίσχυση:

«Δείχνει ο ΠΑΟΚ πως χρειάζεται έναν παίκτη στη θέση νούμερο 10. Χρειάζεται κάτι πιο ποιοτικό. Αλλά ο Λουτσέσκου δύσκολα βάζει παίκτη τόσο νωρίς να παίξει».

Για το τι άλλαξε στην ομάδα τον τελευταίο καιρό:

«Αυτό που βλέπουμε το τελευταίο δίμηνο είναι πως ο ΠΑΟΚ αντιπροσωπεύει τη λέξη ομάδα. Όποιος παίκτης παίξει, δίνει ό,τι μπορεί για να κερδίσει η ομάδα. Όλοι οι παίκτες είναι σε εγρήγορση. Έχουν όλοι κίνητρο και ως στόχο τη νίκη»

Για το θέμα Βαρέλα και το πως χειρίστηκε την υπόθεση με τον γιό του:

«Αν δεν ήξερες πως ο Βαρέλα είχε να παίξει τόσο καιρό, δεν το καταλάβαινες. Βέβαια ξέρει καλά την ομάδα, είναι τόσα χρόνια εδώ. Θα έπρεπε να χειριστεί καλύτερα το θέμα με το παιδί του. Απ' την στιγμή που έχει πάρει καλά συμβόλαια από τον ΠΑΟΚ, θα μπορούσε να χειριστεί καλύτερα το ζήτημα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.