Κάρα Ντελεβίν: Την έβαλαν να βγάλει το εσώρουχό της σε σεμινάριο αυνανισμού

Metrosport Team19 Οκτωβρίου 2022

Τα γυρίσματα της νέας της σειράς ντοκιμαντέρ με τίτλο «Planet Sex» στο Hulu ήταν μια διαφωτιστική εμπειρία για την Κάρα Ντελεβίν. Η ηθοποιός, η οποία όπως είπε πίστευε ότι δεν ήταν καθόλου σεμνότυφη, ανέφερε σε συνέντευξή της ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της είπαν να βγάλει τα εσώρουχά της για ένα σεμινάριο αυνανισμού που χρειάστηκε να παρακολουθήσει.

Η ηθοποιός βρέθηκε στις Κάννες και στη συνέντευξή της αποκάλυψε ότι ξεπέρασε τα δικά της σεξουαλικά όρια. «Πήγα στο σεμινάριο αυνανισμού νομίζοντας ότι θα ήταν μία τάξη και θα είχα ένα σημειωματάριο, και αντ' αυτού είδα μπροστά μου ένα ροζ, δερμάτινο χαλάκι γυμναστικής στο πάτωμα, με έξι άτομα που μου είπαν "Λοιπόν, βγάλε τα εσώρουχά σου. Αυτό είναι το λιπαντικό"», είπε, σύμφωνα με το Variety.

Η ίδια εξήγησε πως δεν είχε συνειδητοποιήσει πόσο σεμνότυφη ήταν μετά από αυτό το περιστατικό. Η σειρά ντοκιμαντέρ αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 29 Νοεμβρίου 2022. «Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι ήμουν σεμνότυφη», πρόσθεσε η Ντελεβίν. «Νόμιζα ότι είμαι ένα όμορφο κουλ κορίτσι, αλλά είπα: "Συγγνώμη τι; Συγγνώμη, όχι, απολύτως όχι, δεν θα το κάνω αυτό". Αλλά κάπως έκανα όσα ένιωθα άνετα να κάνω».

Η Κάρα Ντελεβίν ανέφερε ωστόσο ότι αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ «μου άνοιξε τα μάτια τόσο πολύ στη φύση του σεξ και της σεξουαλικότητας». «Νιώθω ότι το χρειαζόμουν αυτό στη ζωή μου, ειλικρινά», είπε.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.