Κραυγή αγωνίας από ιδιοκτήτη γυμναστηρίου: «Κάποιοι κοιτούν μόνο την τσέπη τους»

Metrosport Team28 Μαΐου 2020

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο ιδιοκτήτης γυμναστηρίου, Φίλιππος Μαρκόπουλος και εξέφρασε την απορία του γιατί η κυβέρνηση δεν ανοίγει το πράσινο φως για να ανοίξουν τα γυμναστήρια στην Ελλάδα, ενώ την ίδια ώρα άλλες χώρες με χιλιάδες νεκρούς το έχουν κάνει ήδη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αν μπορούσαμε θα επιστρέφαμε και αύριο και περιμένουμε το πράσινο φως από την κυβέρνηση. Η ημερομηνία ήταν 29 Ιουνίου και νομίζαμε θα επιστρέφαμε νωρίτερα και αυτά που ακούσαμε τελευταία πέσαμε από τα σύννεφα. Κάποια μεγάλα γυμναστήρια ζητάνε να ανοίξουν αργότερα. 

Εμείς λαμβάνουμε καθημερινά μηνύματα από τον κόσμο πότε θα ξανά ανοίξουμε και δεν μπορούμε με σιγουριά να τους πούμε τι θα συμβεί. Το μεγάλο πρόβλημα είναι γι΄ αυτούς που έχουν προπληρώσει. 

Εγώ δέχομαι ότι το οικονομικό κόστος θα είναι μεγάλο αν ανοίξουμε τώρα γιατί δεν θα έχουμε έσοδα αυτή τη στιγμή. Όσο μένεις μακριά από τον καταναλωτή θα βρει άλλες λύσεις. Νιώθουμε και λίγο θιγμένοι. Ο κλάδος ο δικός μας θα βοηθήσει τον κόσμο στη μάχη που δίνουμε καθημερινά όλοι με τον κορωνοϊό. Ισπανία και Ιταλία που πέθαναν χιλιάδες κόσμος αυτοί άνοιξαν και εμείς όχι. Είναι λυπηρό που κάποιοι συνάδελφοί μου δεν θέλουμε να ανοίξουμε. 

Εγώ δεν μπαίνω στις ιδιαιτερότητες κάθε χώρας, αλλά πρέπει να δοθεί λύση. Γίνεται πόλεμος πραγματικός. Κάποιοι κοιτούν μόνο την τσέπη τους. Όταν είσαι κυβέρνηση πρέπει να ακολουθείς ένα μοντέλο και να αποφασίζεις το σωστό. Δίνουμε ψυχική υγεία, εμφάνιση και δεν γίνονται να ανοίγουν υπηρεσίες όπως κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής και άλλα και εμείς να μένουμε ακόμα κλειστά. Εμείς κάνουμε λειτούργημα. Οι 42.000 υπάλληλοι στα γυμναστήρια έχουν βγει σε αναστολή. Εγώ πριν το Πάσχα έβγαλα ανακοίνωση ότι θα παγώσουμε τη συνδρομή και κάποιοι έπεσαν να με φάνε. Η προσέλευση των γυμναστηρίων που άνοιξαν στην Ατλάντα την πρώτη εβδομάδα έφτασε το 42% και μετά από τρεις εβδομάδες άγγιξε το 70%».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.