Κάποια στιγμή θα πρέπει… να σπάσει αυγά

Βασίλης Βλαχόπουλος07 Δεκεμβρίου 2023

Είναι ελάχιστες οι φορές που… ίδρωσαν αυτιά έπειτα από την έκδοση ανακοίνωσης διαμαρτυρίας για μια διαιτησία, τούτο δεν σημαίνει όμως ότι μια αθλητική ανώνυμη εταιρία δεν οφείλει να προασπίσει τα συμφέροντά της και να τιμήσει τον ιδρώτα των αθλητών της. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι τουλάχιστον φανερό ότι τα παράπονα και οι γκρίνιες στους διαδρόμους του Αλεξανδρείου δεν στοιχειοθετούν μια αποτελεσματική πρακτική για τον Αρη. Δεν γνωρίζω τις ενέργειες στις οποίες προέβησαν μετά το διαιτητικό «αίσχος» στο κλειστό του Αγίου Θωμά ή αν οι τόνοι έπεσαν λόγω του θετικού αποτελέσματος. 

Ξέρω όμως ότι από την αρχή της χρονιάς οι «κίτρινοι» γκρινιάζουν για την αντιμετώπιση που έχουν από τους διαιτητές και η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι ενδεχομένως κάποιοι εξ’ αυτών να επηρεάστηκαν είτε από δηλώσεις προπονητών ή ακόμη από υποκειμενικές απόψεις περί νέων «Ντιτρόιτ Πίστονς» λες και οι υπόλοιπες ομάδες παίζουν άμυνα βαστώντας τριαντάφυλλα. Υποψιάζομαι ότι τέτοιου είδους κρίσεις αποσκοπούν κάπου συγκεκριμένα, κρίνοντας και από την αποσιώπηση του σοβαρού περιστατικού που έλαβε χώρα το περασμένο Σαββατοκύριακο κατά ενός δημοσιογράφου στην Πάτρα. Το ζήτημα είναι η διαχείρισης αυτής της υπόθεσης από τη διοίκηση του Αρη και η στάση της απέναντι στους θεσμικούς φορείς της διαιτησίας (ΚΕΔ/ΕΟΚ) κι αν έχει την πρόθεση να… σπάσει αυγά ή να νομίσει ότι έχει καλές σχέσεις μη βλέποντας τον λάκκο που σκάβεται μπροστά της.

*Στην πρόσφατη συνάντηση προτάθηκε στον «μεγάλο» η θέση του επίτιμου προέδρου εφόσον φυσικά ολοκληρωθεί η διαδικασία της μεγάλης αλλαγής στην εταιρία. Ο «μεγάλος» δεν ήταν αρνητικός σ’ αυτή την προοπτική, κράτησε τα… δύο από τα δέκα που άκουσε και περιμένει τις οριστικές εξελίξεις. Η δε επιλογή της αγγλικής γλώσσας σε μήνυμά του στα social media δεν έγινε τυχαία αλλά είναι «προϊόν» της πρόσφατης συνάντησης. Ιδωμεν…

*Ωραία πράγματα θα γίνουν στη διαιτησία με την κίνηση των «πέντε» καθώς μαθαίνω ότι μετά τους άλλους πρωτοκλασάτους διαιτητές από Αττική και Θεσσαλονίκη, έτοιμος είναι και ο Βολιώτης. Γιατί οι «επαναστάσεις» δεν γίνονται μέσα από σελίδες στο FB.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.