Καπετάνος: «Θα έδινα το σπίτι μου για να παίξω στο Μουντιάλ»

Metrosport Team23 Νοεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Παντελής Καπετάνος, με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή να μιλάει για την επιθυμία του να αγωνιστεί ξανά σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο όπως είχε πράξει με την Εθνική Ελλάδος το 2010 στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής, ενώ σημείωσε πως τον έχει εντυπωσιάσει αρκετά το τουρνουά παρά το ότι πολλοί ήταν διστακτικοί στην αρχή.

Αρχικά για την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ανέφερε: «Με έχει εντυπωσιάσει η αρχή της διοργάνωσης με αμφίρροπα και ανοιχτά παιχνίδια, μου αρέσει πολύ το τουρνουά. Η μπάλα πηγαίνει πολύ γρήγορα πάνω - κάτω, υπάρχουν πιο αδύναμες ομάδες που χρειάζεται να αμυνθούν, αλλά βλέπουμε μία πολύ ωραία διοργάνωση μέχρι στιγμής».

Για την εμπειρία του Μουντιάλ και το ότι διεξάγεται χειμώνα: «Εγώ είχα βρεθεί με την Εθνική Ελλάδος στο Μουντιάλ του 2010, τότε που είχε γίνει κανονικά καλοκαίρι, τώρα έχουμε διαφορετικές συνθήκες, με τους παίκτες να έχουν δυνάμεις και νομίζω θα είναι ένα από τα καλύτερα Μουντιάλ που έχουν λάβει χώρα εντός αγωνιστικού χώρου, παρά τα όσα λαμβάνουν χώρα εκτός αγωνιστικού χώρου».

Για το αν θα ήθελε να αγωνιστεί εκ νέου σε ένα Μουντιάλ και τι θα έδινε για αυτό: «Θα έδινα το σπίτι μου για να παίξω στο Μουντιάλ, ο καθένας θα ήθελε να βρεθεί στη διοργάνωση, είναι κάτι το οποίο αποτελεί όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή, είναι μία μεγάλη χαρά για όλους».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.