Καπετάνος: «Προβάδισμα για τη νίκη ΠΑΟΚ και Άρης»

Metrosport Team05 Ιουνίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Κώστας Καπετάνος.

Ο προπονητής της Κοζάνης, που ανέβασε τη μακεδονική ομάδα στη Γ΄Εθνική, μίλησε για την επιστροφή στη δράση στη Super League και έδωσε προβάδισμα για τη νίκη σε ΠΑΟΚ και Άρη στους αγώνες κόντρα σε Ολυμπιακό και ΟΦΗ αντίστοιχα. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Καπετάνος:

Για την επανέναρξη του Πρωταθλήματος: «Είναι ιδιαίτερα παιχνίδια απο τη στιγμή που έχει να παιχτεί ποδόσφαιρο πάνω από 2 μήνες. Ελπίζω να πάνε όλα καλα να μην υπάρξουν τραυματισμοί. Οταν ενας ποδοσφαιριστής μαθαίνει σε άλλους ρυθμούς και σταματά για ένα τόσο μεγάλο διάστημα, όσο και να δουλέψει ατομικά δεν είναι εύκολο να ανταπεξέλθει σε αγωνιστικό επίπεδο. Οι παίκτες μπορεί να σκέφτονται να προσέχουν πριν μπουν στον αγωνιστικό χώρο αλλά όταν μπουν μέσα νομίζω ότι θα δώσουν το 100% και απο εκεί και πέρα εύχομαι να είναι όλοι υγιείς».

Για το τι περιμένει να δει στα παιχνίδια: «Πιστεύω ότι θα έχει θέαμα αλλά το κακό είναι ότι δε θα έχει κόσμο στα γήπεδα, τουλάχιστον στην πρώτη αγωνιστική».

Για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: «Ο ΠΑΟΚ έχει ένα μικρό προβάδισμα για τη νίκη παρά το ότι η Τούμπα θα είναι άδεια».

Για το Άρης-ΟΦΗ: «Θα είναι ένα αμφίρροπο παιχνίδι, πιστεύω και οι δύο ομάδες θα παίξουν επιθετικά. Αφού και οι δύο έχουν εξασφαλίσει την έξοδο στην Ευρώπη θα γίνει ένα καλό παιχνίδι. Ο Άρης έχει το προβάδισμα όταν παίζει στην έδρα του».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.