Καπετάνος: «Ο ΠΑΟΚ θα ήταν το ίδιο και με Λουτσέσκου»

Metrosport Team26 Ιουνίου 2020

Την άποψη ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι την ίδια πορεία φέτος ακόμη και εάν είχε μείνει ο Ραζβάν Λουτσέσκου εξέφρασε ο Παντελής Καπετάνος στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» τονίζοντας ότι πλέον ο στόχος του είναι να κερδίσει τη δεύτερη θέση.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ντέρμπι ΠΑΟΚ και Άρη: «Ένα παιχνίδι μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ σίγουρα έχει ενδιαφέρον. Μετά τους ημιτελικούς υπάρχει μια πικρία αλλά έχει τεράστιο ενδιαφέρον ειδικά για τη Θεσσαλονίκη. Εννοείται ότι ο ΠΑΟΚ κυνηγά τη δεύτερη θέση αλλά σίγουρα ο Άρης θα κάνει τα πάντα για να μην τον αφήσει να την πάρει. Ο ΠΑΟΚ έχει το κίνητρο και θα μπει για να πάρει το παιχνίδι. Πιστεύω ότι το κίνητρο το έχει ο ΠΑΟΚ και του δίνω το προβάδισμα».

Για Ένινγκ και Φερέιρα: «Ο προπονητής του Άρη έχει κάνει καλή δουλειά, έφτασε ένα βήμα πριν τον τελικό. Ο Φερέιρα κατάφερε να τερματίσει ψηλότερα. Ο πήχης του ΠΑΟΚ ήταν πολύ πάνω από πέρυσι και όποιος και να ερχόταν στον ΠΑΟΚ θα είχε πρόβλημα».

Για το εάν θα ήταν ίδια η πορεία του ΠΑΟΚ φέτος με Λουτσέσκου: «Ακριβώς το ίδιο θα ήταν ο ΠΑΟΚ. Ο Λουτσέσκου είχε ανεβάσει ψηλά τον πήχη πέρυσι. Ο ΠΑΟΚ έφτασε ταβάνι πέρυσι. Φέτος το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να πάρει τη δεύτερη θέση»

Για τις διαφορές Λουτσέσκου – Φερέιρα: «Με Λουτσέσκου η ομάδα ήταν πειθαρχημένη και έδινε το 100%. Τώρα δεν βλέπω τους παίκτες πειθαρχημένους. Στην πειθαρχία είναι η διαφορά. Δεν νομίζω ότι στον ΠΑΟΚ να υπάρχει κορεσμός από τρόπαια. Δεν ήταν αυτή η χρονιά που περίμεναν όλοι. Ο Ολυμπιακός ήταν ένα σκαλοπάτι πιο πάνω από τις άλλες ομάδες και πιστεύω ότι θα ήταν ο πρωταθλητής. Του άξιζε να το πάρει. Ο ΠΑΟΚ οφείλει να πάρει τη δεύτερη θέση».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.