Καπετάνος: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να αναπροσαρμόσει το παιχνίδι του, αυτές είναι οι διαφορές Γκαρσία-Φερέιρα»

Metrosport Team14 Δεκεμβρίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Παντελής Καπετάνος όπου και μίλησε για την αγωνιστική εικόνα που δείχνει ο ΠΑΟΚ με Πάμπλο Γκαρσία αλλά και για τους στόχους του Άρη στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για το ντέρμπι: «Ήταν ένα ντέρμπι που περιμέναμε να δούμε με πολύ πάθος, ένταση και δυνατές μονομαχίες. Ο Άρης πέτυχε το γκολ με πέναλτι και ευτύχησε να πάρει τους τρεις βαθμούς».

Για τον φετινό ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να αναπροσαρμόσει το παιχνίδι του. Αυτό που τον ευνοεί είναι η κόντρα επίθεση άλλα δεν μπορεί να το κάνει γιατί στο ελληνικό πρωτάθλημα υπάρχουν ομάδες που τον περιμένουν πίσω. Πρέπει να ηρεμήσει, να βρει τις λύσεις στην προπόνηση γιατί έχει ποιότητα επιθετικά. Ξέρουμε ποιος είναι ο προπονητής και θεωρώ πως θα έχει την στήριξη τόσο του κόσμου όσο και της διοίκησης».

Για τις διαφορές Γκαρσία-Φερέιρα: «Με τον προηγούμενο προπονητή ο ΠΑΟΚ έπαιζε πιο πίσω, και χτυπούσε στην κόντρα. Χθες είχε κατοχή αλλά ανούσια. Πρέπει να βρει λύσεις, να προστεθούν περισσότερα στοιχεία στο παιχνίδι του. Χρειάζεται ένταση στην κυκλοφορία και επιθετικές λύσεις κόντρα σε αμυντικές ομάδες».

Για τους στόχους του Άρη στο φετινό πρωτάθλημα: «Ο Άρης δεν έχει το άγχος. Ο ΠΑΟΚ θέλει να πάει για το πρωτάθλημα και έχει την πίεση για αυτό. Ο Άρης μπαίνει για να παίξει το παιχνίδι του, και ότι βγει. Ο Μάντζιος, το είπε και χθες στις δηλώσεις του ότι του αρέσει  εκεί που είναι η ομάδα και παίζουν τον κάθε αγώνα για το καλύτερο. Ο ΠΑΟΚ έχει την πίεση για να πάρει το πρωτάθλημα. Δεν μπορούσαμε χθες να δούμε κάτι καλύτερο στον αγώνα σε ένα γήπεδο χωρίς κόσμο. Περιμένω να δω και από τους δυο καλά πράγματα στην πορεία».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.