Καπετάνος: «Ο Λουτσέσκου εμπιστεύεται τα νέα παιδιά και το δείχνει, δεν το έκανε πάνω στην ανάγκη»

Metrosport Team21 Μαρτίου 2023

«Ο Λουτσέσκου εμπιστεύεται τα νέα παιδιά και το δείχνει, δεν το έκανε πάνω στην ανάγκη», δήλωσε χαρακτηριστικά στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής, Παντελής Καπετάνος. 

Αναλυτικά: «Ο Ολιβέιρα είναι διαφορετικός παίκτης από τον Τόμας. Παλεύει και βοηθάει την ομάδα σε δύσκολες καταστάσεις. Ο Πορτογάλος επανήλθε μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό και πέτυχε κάποια σημαντικά γκολ που τα είχε ανάγκη ο ΠΑΟΚ. Αν ξέρεις ότι έχεις πίεση, αυτό σε κάνει καλύτερο στο να δουλέψεις ακόμα περισσότερο. 

Μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και ο Τζίμας από πίσω που είναι ένα παιδί με πολύ ταλέντο και μπορεί του χρόνου να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής στην ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ. Ο Λουτσέσκου έχει δείξει ότι όποιος αξίζει, παίζει. Υπάρχει μεγάλη συζήτηση αν βάζει τα νέα παιδιά. Ο Ραζβάν τα εμπιστεύεται και το δείχνει και σε δύσκολα ματς με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Το απέδειξε και δεν το έκανε πάνω στην ανάγκη. Αυτά τα παιδιά εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία, την άρπαξαν και καθιερώθηκαν στη βασική ενδεκάδα του Δικεφάλου. Στην Ελλάδα το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι με τα νέα παιδιά. Αν κάνουν ένα καλό παιχνίδι, είναι αυτό και τίποτα άλλο. Πρέπει να δουλεύουν συνεχώς και να έχουν υπομονή. Ο Λουτσέσκου βοηθάει τα νέα παιδιά να έχουν το μυαλό τους στο κεφάλι».

Για τη μάχη του τίτλου: «Νομίζω η πρώτη αγωνιστική ήταν αυτό που θέλαμε να δούμε οι υγιείς φίλαθλοι στην Ελλάδα. Μετά το διπλό του ΠΑΟΚ και την ισοπαλία στο ντέρμπι της Αθήνας τέσσερις ομάδες μάχονται για τον τίτλο. Ας ασχοληθούμε με το αγωνιστικό κομμάτι γιατί όλοι μας μιλάμε για τη διαιτησία. Σίγουρα, οι διαιτητές έχουν δώσει δικαίωμα, αλλά γι΄ αυτό πρέπει να ασχολούνται οι αρμόδιοι κι όχι εμείς. Ας εστιάσουμε στο αγωνιστικό γιατί θα γίνει μεγάλη μάχη μέχρι τέλος για το ποια ομάδα θα κατακτήσει το Πρωτάθλημα. 

Ο Ραζβάν όταν αδικείται, βγαίνει και το φωνάζει, δεν μπορεί να το κρατάει μέσα του. Έτσι, είναι ο χαρακτήρας του και δεν θέλει να χάνει και βγαίνει μπροστά και στηρίζει την ομάδα. Ο Λουτσέσκου βλέπει το μέλλον και διαβάζει τα επόμενα παιχνίδια και γι΄ αυτό μιλάει για τη διαιτησία γιατί βλέπει κάτι να έρχεται. Οι ομάδες δεν θα πάψουν να μιλούν για τη διαιτησία. Όμως, αυτοί που μπήκαν στα πλέι οφ δεν θα πρέπει να μιλούν καθόλου. Φέραμε ξένους διαιτητές και τι άλλαξε; Πλέον, ασχολούμαστε με πόσες κάρτες έδωσε ο διαιτητής, πόσα φάουλ καταλόγισε, αν είναι δυνατόν. 

Ας εστιάσουμε λίγο στο αγωνιστικό γιατί θα είναι καλύτερο για όλους μας. Από την αρχή έδινα φαβορί την ΑΕΚ, αυτή τη στιγμή όμως και οι τέσσερις ομάδες είναι διεκδικητές του τίτλου. Η ΑΕΚ δύσκολα θα χάσει εντός έδρας. Ο Ολυμπιακός τον είχαμε όλοι ξεγραμμένο αλλά άρχισε να κερδίζει και πλησίασε για τα καλά την κορυφή. Ο Παναθηναϊκός έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα και παρά την κοιλιά που έκανε στα μέσα του Πρωταθλήματος, έδειξε ότι επανέρχεται. Αλλά επαναλαμβάνω και οι τέσσερις ομάδες είναι διεκδικητές του τίτλου».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.