Καπετάνος: «Ευκαιρία στον Γιακουμάκη, σκοράρει… με κλειστά μάτια»

Metrosport Team31 Μαρτίου 2021

Ο Παντελής Καπετάνος μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για την Εθνική ομάδα, τον αγώνα με τη Γεωργία, τα πλάνα του Φαντ Σχιπ, εκτιμώντας πως ο Γιαννούλης δείχνει πιο έτοιμος από τον Τσιμίκα και ότι πρέπει να πάρει την ευκαιρία ο Γιακουμάκης που πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά στη Φένλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το δίλημμα Γιαννούλη ή Τσιμίκα στο αριστερό άκρο της άμυνας:

«Θα το κρίνει ο προπονητής. Όταν ένας παίκτης έχει μπει και είναι καλά με αγωνιστικό ρυθμό έχει προτεραιότητα στην ενδεκάδα. Ο προπονητής μπορεί να θέλει κάτι άλλο από τον Γιαννούλη και τον Τσιμίκα. Είναι ανάλογα στις απαιτήσεις του αγώνα και του προπονητή. Για εμένα όποιος είναι καλύτερά αγωνιστικά αυτή τη στιγμή. Έδειξε ότι καλύτερα είναι ο Γιαννούλης αυτή τη στιγμή».

Για το αν μπορούσε να ξεκινήσει ο Πέλκας:

«Νομίζω επειδή οι απαιτήσεις του αγώνα είναι εντελώς διαφορετικές από το προηγούμενο, θα χρειαστούν παίκτες να οργανώσουν το παιχνίδι, να κρατήσουν μπάλα και να δημιουργήσουν. Είναι τέτοιος παίκτης ο Πέλκας. Αν δεν ξεκινήσει, μπορεί σίγουρα να βοηθήσει στη διάρκεια του παιχνιδιού».

Για τη θέση του φορ:

«Το ευχάριστο είναι ότι προβληματίζεται ο προπονητής και έχει καλές επιλογές. Ο Γιακουμάκης έχει αποδείξει ότι είναι η χρονιά του. Θα έδινα την ευκαιρία στον Γιακουμάκη. Βρίσκει δίχτυα με κλειστά μάτια».

Για το αν πρέπει να επιστρέψουν Μανωλάς-Παπασταθόπουλος:

«Για εμένα δεν έπρεπε να γίνουν καν αυτές οι δηλώσεις. Κανένας ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να κρίνει αποφάσεις προπονητή και έξω στον Τύπο ιδιαίτερα. Το όποιο θέμα λύνεται εσωτερικά. Μιλάμε όμως για τους δύο καλύτερους αμυντικούς παίκτες. Είναι θέμα προπονητή αν θα τους επαναφέρει στην Εθνική ομάδα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.