Καπετανόπουλος: «Παίκτες σαν τον Ελ Καντουρί είναι για τα μεγάλα παιχνίδια»

Metrosport Team07 Απριλίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Δημήτρης Καπετανόπουλος.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ μίλησε για τα όσα περιμένει να δει από το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου στο παιχνίδι του Δικεφάλου με αντίπαλο τη Μαρσέιγ για τους «8» του Conference League.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Για τη Μαρσέιγ ανέφερε: «Να βρίσκεται δεύτερη στο Γαλλικό πρωτάθλημα είναι ενδεικτικό των ικανοτήτων της, έχει μονάδες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά».

Για το τι περιμένει να επιλέξει στην αριστερή πλευρά ο Λουτσέσκου: «Ανάλογα το σκεπτικό του προπονητή, αν θέλει να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του θα βάλει τον Μπίσεσβαρ, ειδάλλως θα προτιμήσει έναν ποδοσφαιριστή με αμυντικές ικανότητες. Από θέμα ανασταλτικής λειτουργίας, ο Σίντκλεϊ με τον Βιεϊρίνια ήταν καλό δίδυμο, αλλά ένας ποδοσφαιριστής που θα μπορούσε να κρατήσει τη μπάλα περισσότερο θα βοηθούσε και την ομάδα, κάτι που έλειψε και στο παιχνίδι της Γάνδης. Θα πρέπει σε αυτά τα παιχνίδια να μην μείνεις πίσω γιατί θα δεχθείς το γκολ. Εγώ προσωπικά θα επέλεγα τον Ελ Καντουρί, έχει μείνει πίσω σε θέμα ρυθμού, αλλά τα μεγάλα παιχνίδια είναι για τέτοιους ποδοσφαιριστές».

Για τους παίκτες των Γάλλων που κάνουν τη διαφορά: «Ο Παγιέτ μπορεί να κάνει τη διαφορά σε αυτά τα παιχνίδια , ειδικά από τις στατικές φάσεις που είναι το δυνατό σημείο της Μαρσέιγ. Νομίζω ότι το πιο πιθανό είναι να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, γιατί ο Δικέφαλος είναι πολύ καλός και στη μετάβαση».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.