Καπετανόπουλος: «Η εικόνα του ΠΑΟΚ θα αλλάξει προς το καλύτερο»

Metrosport Team04 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Δημήτρης Καπετανόπουλος μίλησε στο Metropolis 95.5 για την μεταγραφική διαχείριση στον ΠΑΟΚ και το φετινό ρόστερ. Αρχικά αναφέρθηκε στις θέσεις των μπακ και την απουσία του Ροντρίγκο από τη λίστα της UEFA: «Είναι επιλογές του προπονητή, αυτός γνωρίζει καλύτερα την ομάδα. Ίσως υπολογίζει και κάποιους άλλους για τις θέσεις των μπακ και εμείς να μην το ξέρουμε. Αν τους συγκρίνουμε με τον Μάτος και με τον Λίνο σαφώς υπάρχει μία διαφορά».

Συνέχισε λέγοντας: «Ο Τέιλορ στο παιχνίδι με την Ριέκα έκανε πολύ δουλειά, βγήκε πολλές φορές. Δεν ξέρω αν θα είναι τόσο συμμετοχικός στο γκολ όπως ο Μάτος, αλλά την πλευρά την έχει. Έκανε πολλά σπριντ αλλά δεν το τροφοδότησαν οι συμπαίκτες του». 

Για το αν αυτό το ρόστερ αρκεί για έναν ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή: «Είναι δύσκολη ερώτηση. Ο κ. Λουτσέσκου δίνει βάρος στην ομοιογένεια. Έχουν μείνει κάποιοι παίκτες από το παλιό ρόστερ, που είναι βέβαια μεγαλύτεροι, υπάρχει εμπειρία και μπαίνουν κάποιοι καινούργιοι που αφομοιώνονται στο σύστημα. Ο Μιτρίτσα νομίζω θα κάνει δουλειά γιατί είναι ταχυδυναμικός. Θα προσδώσει ταχύτητα. Γιατί ένα από τα αρνητικά του φετινού συνόλου είναι αυτό. Μαζί με τον Ζίβκοβιτς θα δημιουργήσουν προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες».

Κατέληξε σημειώνοντας: «Εμένα προσωπικά ο Ολυμπιακός μου δείχνει ότι είναι ένα επίπεδο κάτω. Ο ΠΑΟΚ έχει κρατήσει μία σταθερή απόδοση και ο Λουτσέσκου γνωρίζει πως θα καθοδηγήσει την ομάδα. Ο Ολυμπιακός έχει προβλήματα στο ανασταλτικό κομμάτι, δέχεται εύκολα γκολ. Με τους παίκτες που θα μπουν η εικόνα του ΠΑΟΚ θα αλλάξει προς το καλύτερο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.