Καπετανόπουλος: «Κίνητρο ο ΠΑΟΚ, σταθερότητα ο Άρης»

Metrosport Team06 Μαρτίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Δημήτρης Καπετανόπουλος.

Ο βετεράνος άσος του ΠΑΟΚ στο Metropolis 95.5 για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Άρη στην Τούμπα.

Μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Καπετανόπουλος δήλωσε:

Αν είδε το ματς του Άρη και τη φάση του Μπουχαλάκη με τον Κουέστα: «Δεν μπόρεσα έγινε ο σεισμός και βγήκαμε έξω. Την είδα τη φάση στα στιγμιότυπα. Έχω ακούσει πολλές απόψεις, θεωρώ ότι ήταν μια στιγμή αδράνειας, ήταν πανέξυπνη η κίνηση του παίκτη του Ολυμπιακού. Όλοι γύρισαν πλάτη στον τερματοφύλακα, πίστευαν ότι θα κάνει βολέ. Ένας από τους αμυντικούς θα μπορούσε να του πει ότι υπήρχε κάποιος πίσω του. Προσωπικά δε μου έχει συμβεί. Το πιο σημαντικό είναι ότι πρέπει να είσαι σε εγρήγορση. Οι αρχές και τα τέλη των δυο ημιχρόνων είναι τα πιο σημαντικά, εκεί μπορεί να γίνουν λάθη, πρέπει να έχεις τις αισθήσεις σε εγρήγορση. Ήταν μια κακιά στιγμή. Είναι και άδεια τα γήπεδα, δεν έχει τον κόσμο. Αλλά μπορεί να ήταν και χειρότερα αφού είναι και τα συνθήματα».

Θα το ξεπεράσει ο Άρης ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Νομίζω θα ξεπεραστεί γρήγορα, ίσως μόνο ο τερματοφύλακας χρειαστεί λίγο παραπάνω. Είναι διαφορετικά τα παιχνίδια και οι στόχοι».

Για τον ΠΑΟΚ: «Αυτές είναι νίκες που ανεβάζουν ψυχολογία και κλείνουν στόματα. Η νέα ομάδα που στήνει ο Πάμπλο Γκαρσία θα βασιστεί σε αυτά τα παιδιά. Ο Άρης έχει πολλή σταθερότητα αλλά και ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλο κίνητρο».

Για το θέμα του ΠΑΟΚ στη θέση «1»: «Νομίζω και τα δύο παίδιά ότι είναι στην ίδια δυναμική. Ένας υπερτερεί σε κάποια στοιχεία ο άλλος σε άλλα, Είναι θέμα του Γκαρσία, θα παίξει όποιος είναι πιο έτοιμος για αυτό το ντέρμπι».

Για το αν έχουν επίπτωση στον ΠΑΟΚ οι αλλαγές στην άμυνα: «Η ομοιογένεια παίζει ρόλο. Τη χρονιά του νταμπλ η ομάδα είχε σταθερότητα στην άμυνά της. Η ομάδα είναι σε φάση αξιολόγησης και κάπου πρέπει να κατασταλάξει ο Γκαρσία».

Για τους παίκτες-κλειδιά των δυο ομάδων για το ντέρμπι: «Από τον ΠΑΟΚ ο Τζόλης και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς παίζουν σημαντικό ρόλο στο επιθετικό κομμάτι. Θα είναι βαρόμετρο. Ο Άρης έχει τρομερό κέντρο με παίκτες που κάνουν πολλή δουλειά, όπως ο Σάσα. Και μπροστά ο Γκάμα είναι ο πιο ποιοτικός παίκτης και με μια ενέργεια μπορεί να αλλάξει τον ρου του αγώνα και στην κακή του μέρα».

Για τον Ραχμάν Μπάμπα: «Θα είναι πιο ασφαλές να πάει ο ΠΑΟΚ με Βιεϊρίνια, Ροντριγκο στα άκρα. Είναι χρόνια στην ομάδα ξέρουν τα ντέρμπι είναι κάτι που δεν έχουν ξαναζήσει ο Μπάμπα και ο Περέιρα οπότε καλυτέρα ο Γκαρσία να πάει σε μια δοκιμασμένη λύση».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.