Καπετανόπουλος: «Αρχοντικός ο Κούρτιτς - Δεν με ανησυχεί ο ΠΑΟΚ»

Metrosport Team04 Αυγούστου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Δημήτρης Καπετανόπουλος.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου και νυν προπονητής ακαδημιών, σχολίασε την εικόνα του ΠΑΟΚ στο χθεσινό παιχνίδι και την ήττα από το Μποέμιανς, τις διορθωτικές κινήσεις που χρειάζονται αλλά και την πίστη στο πλάνο του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Στην αρχική του τοποθέτηση ανέφερε: «Έχουμε τη ζέστη, αλλά δεν μας ζέστανε χθες και ο ΠΑΟΚ, βέβαια είναι πολύ νωρίς ακόμα και είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Η ποιότητα θα έρθει στα επόμενα παιχνίδια και στο πρώτο ημίχρονο και μέχρι τις αλλαγές ήταν αρνητική η εικόνα της ομάδας. Την πιστεύω την ομάδα και για όλες τις ομάδες είναι μία δύσκολη περίοδος και νομίζω ότι στην πορεία θα φτιάξει η εικόνα».

Για να προσθέσει: «Ποια ομάδα δεν θέλει να παρουσιαστεί καλύτερη; Η ομάδα φωνάζει ότι θέλει ενίσχυση σε κάποιες θέσεις και αυτό πιστεύω ότι θα γίνει. Στην Ελλάδα την ευρωπαϊκή εκπροσώπηση θα πρέπει να την βάλουμε ψηλά στη συζήτηση, γιατί η ευρωπαϊκή διάκριση των ελληνικών ομάδων περνάει σε δεύτερη μοίρα. Εκπλήξεις στο ποδόσφαιρο γίνονται, για αυτό είναι και ο βασιλιάς των σπορ, αλλά θεωρώ ότι είναι νωρίς για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα».

Σε ατομικό επίπεδο, επισήμανε: «Νομίζω ότι ο Μιχαηλίδης είναι πιο αποδοτικός στην τριάδα παρά σε δυάδα όπως φάνηκε χθες. Υπάρχουν και παιδιά που δεν αγωνίστηκαν χθες και μπορεί να μπουν στην πορεία. Ο Κούρτις έδειξε αρχοντικός, συμμάζεψε το παιχνίδι είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει τη διαφορά και να αλλάξει επίπεδο. Οι ποδοσφαιριστές που θα σηκώσουν το βάρος της φανέλας θα πρέπει να τους ψάξεις και θέλει χρόνο αυτό. Για τον Ολιβέιρα θα πω ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να σκοράρει πολλά γκολ και φαίνεται αυτό με την πρώτη του εικόνα».

Ενώ ακόμα υπογράμμισε: «Σε όλους μας αρέσει να βλέπουμε καινούργια πρόσωπα, αλλά δε νομίζω ότι υπάρχει προπονητής που έχει εμμονές με ποδοσφαιριστές που δεν έχουν να του δώσουν κάτι. Το βασικό στοιχείο ενός προπονητή είναι το να πάρει το 100% από έναν ποδοσφαιριστή, δεν υπάρχει προπονητής που θα ρισκάρει τη θέση του για να βάλει έναν ποδοσφαιριστή. Χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής με τα στοιχεία του Τζιοβίνκο, ενώ νομίζω ότι θα χρειαστεί ένας ποδοσφαιριστής στο αριστερό άκρο της άμυνας και σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Τζόλης θα χρειαστεί διπλή ενίσχυση στα εξτρέμ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.