Καπετανόπουλος: «Αν ο Τσόλακ σκοράρει στα πρώτα παιχνίδια, θα έχουμε έναν νέο Πρίγιοβιτς»

Metrosport Team05 Ιανουαρίου 2022

Ο Δημήτρης Καπετανόπουλος μίλησε στο Metropolis 95.5 για το θέμα της ενίσχυσης του ΠΑΟΚ και εξέφρασε την πίστη του στις δυνατότητες του Τσόλακ.

«Αυτό που έγινε με τις δεύτερες ομάδες ήταν ό,τι καλύτερο γιατί παίζουν τα παιδιά από τις Κ17 και τις Κ19 σε ένα δυνατό πρωτάθλημα όπως της Super League 2 για να εξελιχθούν και να μπουν κάποια στιγμή στην πρώτη ομάδα. Θα είναι πολύ δυνατό κριτήριο γιατί ο νεαρός θα παίζει σε ένα ανδρικό πρωτάθλημα» είπε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στον Ζοσέ Μπότο:

«Τώρα θα ενημερώνεται. Αυτό που περιμένουμε είναι να έχει τις επαφές σε υψηλό επίπεδο και με ομάδες που θα μπορούν να διοχετεύσουν παίκτες στον ΠΑΟΚ. Τέτοιοι τεχνικοί διευθυντές έχουν τις επαφές και μπορούν να φέρουν πιο εύκολα παίκτες γιατί η ομάδα χρειάζεται σοβαρή ενίσχυση. Το θέμα είναι ότι ο κορμός είναι, πλέον, γερασμένος.

Το σωστό είναι οι νέοι να μπολιαστούν σε ένα σύνολο με μέσο όρο ηλικίας 25-26 ετών, οπότε, τώρα, προέχει να δημιουργηθεί ο νέος κορμός. Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου δεν προσφέρεται για μεγάλα πράγματα. Οι παίκτες που είναι διαθέσιμοι, οι περισσότεροι, θα χρειάζονται χρόνο προσαρμογής».

Για τις θέσεις που χρειάζεται άμεσα ποδοσφαιριστές ο ΠΑΟΚ σημείωσε: «Στη θέση του δεξιού μπακ δεν υπάρχει ο παίκτης που θα θέλαμε όλοι να έχει ο ΠΑΟΚ. Στο κέντρο του γηπέδου χρειάζεται μία προσωπικότητα γιατί εκτός του Κούρτιτς όλοι οι άλλοι μπαινοβγαίνουν. 

Μπροστά έχει έρθει ο Ζαμπά και θα υπάρχουν επιλογές. Ο Τσόλακ, το έλεγα και όταν ήρθε, έχει πολύ καλά προσόντα. Το στυλ του ταιριάζει στον τρόπο που παίζει ο ΠΑΟΚ. Απλά ήρθε με υψηλές προσδοκίες και αρκετά... ψηλωμένος και τώρα μετά την Μάλμε επιστρέφει σοφότερος. Θα είναι καλή μεταγραφή Ιανουαρίου και δεν νομίζω να έχει σχέση με το παρελθόν. Επειδή στον επιθετικό παίζει ρόλο το γκολ αν καταφέρει να σκοράρει στα πρώτα ματς θα έχουμε έναν νέο Πρίγιοβιτς. Απλά πρέπει να βρει ψυχολογία και να ταιριάξει με το σύνολο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.