«Είναι τιμή για τον Λάλκοβιτς να φοράει τη φανέλα του Μακεδονικού»

Metrosport Team08 Φεβρουαρίου 2022

Ο ατζέντης του Μίλαν Λάλκοβιτς, Ρίαν Καπαγιαννίδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» στο Metropolis 95.5 και μίλησε μεταξύ άλλων για τις λεπτομέρειες της μεταγραφής του Σέρβου στο Μακεδονικό.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η μεγαλύτερη καριέρα του Λάλκοβιτς ήταν στην Αγγλία. Τον Μίλαν τον γνωρίζω πάνω από δέκα χρόνια, από τότε που ήταν νεαρός. Τον είχα κάποια στιγμή μετά από μια επιτυχημένη σεζόν στη League One. Θεώρησα πως του ταιριάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο, ήθελα να τον φέρω και σε μεγάλη ομάδα, δεν έτυχε.

Τις τελευταίες δύο χρονιές ένας εκπρόσωπος δεν ασχολείται μαζί του και θεωρώ πως δεν έκανε κάποιες σωστές κινήσεις με το ίδιο. Του είπα να τον αναλάβω και να τον βοηθήσω με την καριέρα του που είχε πάρει την κατιούσα και δεν πήγαινε καλά.

Ενώ είχε συμφωνήσει σε όλα με του Ντονκάστερ τον προηγούμενο Σεπτέμβριο, τον Οκτώβρη έφυγε ο κόουτς και έπεσε στο κενό η συμφωνία. 

Είναι τιμή και του ίδιου να φοράει τη φανέλα του Μακεδονικού και του Μακεδονικού να έχει στην ομάδα του έναν τέτοιο παίκτη. Στη δική μου τη δουλειά δεν κοιτάζω τι έκανε παλιά. Ίσα, ίσα με αποτρέπει να ασχοληθώ.

Εμένα ο Μίλαν με έπεισε λόγω του χαρακτήρα του. Έχει δείξει πως έχει τρομερά κίνητρα ακόμα να παίξει ποδόσφαιρο, θέληση να ανέβει, αν δεν υπήρχε και αυτό το περιοριστικό στις ηλικίες στη Super League 2 θα είχαμε ήδη, πριν τον Μακεδονικό, θα είχαμε δύο-τρεις επιλογές για ομάδα της Sl2. 

Αλλά ο Μακεδονικός είναι μια πολύ οργανωμένη ομάδα, με ανθρώπους που ασχολούνται, με εγκαταστάσεις, είναι ένα καλό κλαμπ, να βοηθήσει ο Μίλαν την ομάδα και η ομάδα τον ποδοσφαιριστή να αναδειχθεί πάλι και στον στόχος της ανόδου που έχει θέσει ο πρόεδρος».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.