Καντουρί: «Οι τραυματισμοί με κράτησαν εκτός Εθνικής»

Metrosport Team08 Δεκεμβρίου 2022

Η Εθνική Ομάδα του Μαρόκου προκρίθηκε με εντυπωσιακό τρόπο στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 αφήνοντας εκτός διοργάνωσης την Ισπανία, με τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Ομάρ Ελ Καντουρί, να μιλάει στο Sky Sport της Ιταλίας σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως, «η πρόκριση επί της Ισπανίας ήταν ιστορική, καθώς όταν μιλούσαμε για την Εθνική Μαρόκου, όλοι θυμόμασταν το 1986 όταν και έφτασε στους «16». Τώρα η ομάδα πέτυχε κάτι πιο όμορφο φτάνοντας στα προημιτελικά».

Ειδικότερα σημείωσε, «Όταν κλήθηκα για πρώτη φορά στην Εθνική ο Ρεγκραγκί (σσ: ο εκλέκτορας του Μαρόκου) ήταν βοηθός προπονητή και τον γνωρίζω πολύ. Δυστυχώς στην αρχή της φετινής σεζόν αντιμετώπισα κάποια προβλήματα τραυματισμών και εξαιτίας αυτών δεν είχα και μεγάλες προσδοκίες για κλήση μου στην Εθνική. Η πρόκριση επί της Ισπανίας ήταν ιστορική, καθώς όταν μιλούσαμε για την Εθνική Μαρόκου, όλοι θυμόμασταν το 1986 όταν και έφτασε στους «16». Τώρα η ομάδα πέτυχε κάτι πιο όμορφο φτάνοντας στα προημιτελικά».

Για να προσθέσει: «Είναι λογικό να υπάρχουν πανηγυρισμοί, όμως δημιουργήθηκαν επεισόδια στη διάρκεια των πανηγυρισμών. Και στη νίκη επί του Βελγίου υπήρξαν επεισόδια στις Βρυξέλες όπου μεγάλωσα. Στο Μαρόκο δεν έγινε τίποτα και όλοι πανηγύρισαν όπως έπρεπε. Στην Ευρώπη κάποιοι βρήκαν τρόπο να χαλάσουν το πάρτι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.