«Στον Άρη όλοι ζουν για το Κύπελλο - Προβλέπω πρόκριση με τον Ολυμπιακό»

Metrosport Team02 Μαρτίου 2021

Με τον Άρη να μπαίνει σε μία εβδομάδα κρίσιμων δοκιμασιών τόσο για το Κύπελλο με αντίπαλο τον Ολυμπιακό όσο και στο πρωτάθλημα καθώς ακολουθεί το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο πρώην πορτιέρο του Άρη, Γιώργος Καντιμοίρης, φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα», σχολιάζοντας τα όσα βλέπει στον αγωνιστικό χώρο από τους παίκτες του Άκη Μάντζιου αλλά και για την πρόβλεψη του αναφορικά με την ρεβάνς με αντίπαλο τους Πειραιώτες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

«Ο Άρης βρίσκεται μετά από 40 χρόνια στην 2η θέση και το περίμενε πολύ καιρό και εγώ πίστευα εξ αρχής πως η ομάδα έχει προσαρμοστεί καλά στην μεταγραφική περίοδο με όλες τις συνθήκες που υπάρχουν. Από τα πρώτα φιλικά είχε δείξει ότι θα πήγαινε καλά και έχω παρακολουθήσει από κοντά και αρκετά παιχνίδια», υπογράμμισε στην αρχή.

Ενώ στη συνέχεια σχολίασε την επικείμενη ρεβάνς με τον Ολυμπιακο: «Ο Δέλη έχει δώσει τα πάντα για την ομάδα και πρέπει να του το αναγνωρίζει και ο κόσμος. Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό βλέπω πρόκριση γιατί δείχνει ότι είναι σταθερή και χωρίς σκαμπανεβάσματα. Όλοι στην ομάδα ζουν για αυτό το παιχνίδι και φαίνονται έτοιμοι για να φτάσουν πολύ ψηλά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.