Κάντε το όπως στην Κοπεγχάγη

Γιώργος Ζαΐρης17 Φεβρουαρίου 2022

Τα εμφατικά “ευρωπαϊκά διπλά” που πήρε ο ΠΑΟΚ από την έναρξη της σεζόν στην Κροατία, στο Γιβραλτάρ επί της Λίνκολν, κυρίως όμως στην Δανία επί της Κοπεγχάγης, αποτελούν ξεκάθαρο οδηγό για την αποψινή δύσκολη αναμέτρηση με αντίπαλο την Μίντιλαντ. Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο για την αποψινή προσπάθεια του Δικεφάλου σε παίκτες και μέλη της τεχνικής ηγεσίας: Κάντε το, όπως στην Κοπεγχάγη.

Ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει στην Δανία με σκορ 2-1, έχοντας την συμπαράσταση των φιλάθλων του, ενώ το ίδιο φιλοδοξεί να πράξει απόψε (στις 19:45 η ώρα έναρξης σε ζωντανή μετάδοση από το Metropolis 95,5). Τα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ βρίσκονται από χθες το βράδυ στην Δανία, καθώς αναχώρησαν λίγο μετά τις 18:00 από το αεροδρόμιο Μακεδονία με απευθείας πτήση τσάρτερ. Στο ξενοδοχείο που κατέλυσαν, σήμερα ο Λουτσέσκου θα κάνει μία νέα ανάλυση του τρόπου παιχνιδιού και θα επισημάνει τα θετικά και τα αρνητικά στοιχεία της Μίντιλαντ.

Στόχος του Δικεφάλου είναι να επιβάλλει τον ρυθμό του, να ανταποκριθεί με επιτυχία στην πίεση που θα ασκήσουν οι παίκτες της Μίντιλαντ και φυσικά να φθάσει στα γκολ που θα του δώσουν την νίκη και καθαρό προβάδισμα για την πρόκριση. Θυμίζουμε πως το εκτός έδρας γκολ δεν μετράει “διπλά”, κατά συνέπεια ο ξεκάθαρος στόχος όπως τονίστηκε είναι η τελική επικράτηση.

Ο Τόμας Μουργκ τέθηκε εκτός μάχης εξαιτίας των ενοχλήσεων στη μέση που δεν του επέτρεψαν να προπονηθεί, ενώ δεν υπολογίζεται κι ο τιμωρημένος Γιάννης Μιχαηλίδης, όπως και οι Κούρτιτς, Ζαμπά, Σάστρε και Βαρέλα για διαφορετικούς λόγους. Μετά από δύο μήνες στην αποστολή επέστρεψε και ο Ελ Καντουρί.

Οι παίκτες που ταξίδεψαν στη Δανία είναι οι εξής: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Λύρατζης, Τέιλορ, Μιχάι, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Γιαξής, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Σοάρες, Μπίσεσβαρ, Μιτρίτσα, Α.Ζίβκοβιτς, Άκπομ, Τσόλακ, Κούτσιας, Γκορντεζιάνι. Η πιθανή ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Πασχαλάκη, Λύρατζη, Ινγκασον, Κρέσπο, Σιντικλέι, Τσιγγάρα, Σβαμπ, Αντρίγια, Ντόουγκλας, Μιτρίτσα και Ακπομ.

* Η Μίντιλαντ αναμένεται να παραταχθεί με μία διάταξη 3-5-2 κυρίως όταν επιτίθεται και η οποία θα μετατρέπεται σε 5-3-2 όταν αμύνεται.

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να καθίσει ο Ολαφσον. Οι τρείς κεντρικοί αμυντικοί θα είναι οι Τίχοσεν, Σβιατσένκο και Ζουνίνιο. Στα άκρα, δεξιά θα παίξει ο Σάρλες και αριστερά ο Εβάντερ ενώ οι τρεις αμυντικοί μέσοι για να συμπληρωθεί η πεντάδα των χαφ, θα είναι οι Αντερσον, Ονιεντίκα και Παουλίνιο. Στην κορυφή της επίθεσης προορίζονται οι Ισακσεν και Μπρουμάντο, σύμφωνα με όσα είχαν διαρρεύσει πριν από λίγα λεπτά από το στρατόπεδο της Μίντιλαντ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.