Κάντε focus στον νέο ΠΑΟΚ

Metrosport Team17 Σεπτεμβρίου 2022

Ρεπορτάζ: Γ.Καστάνης, Κ.Πετρωτός


Ο ΠΑΟΚ δεν δείχνει να θέλει να εκμεταλλευτεί έστω το μικρό παράθυρο για ενίσχυση μέσω της αγοράς των ελεύθερων και, αν και πάντα πρέπει να αποφεύγουμε να μιλάμε με απόλυτους όρους καθώς υπάρχει ένα ακόμη παιχνίδι μπροστά που μπορεί να οδηγήσει σε κάποια ακόμη συμπεράσματα, αφήνει πίσω του το κεφάλαιο μεταγραφές.

Αυτό το καλοκαίρι ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε να ακολουθήσει το πλάνο που σχεδίασε ο Μπότο, αποδέχθηκε ο Λουτσέσκου και ενέκρινε ο ίδιος και όπως έλεγε χθες στους συνεργάτες του «κάναμε αυτά που είχαμε συμφωνήσει». Η αλήθεια είναι ότι από πλευράς χρόνων υλοποίησης μεταγραφών, ο Δικέφαλος λειτούργησε πιο γρήγορα από ποτέ άλλοτε. 

Η τελευταία του μεταγραφή μιας και του Νάσμπεργκ τυπικά μπορεί να ανακοινώθηκε στις 2 Αυγούστου αλλά ήταν κλεισμένη πριν ανοίξει η μεταγραφική περίοδος, ήταν αυτή του Νάρεϊ στις 18 Ιουλίου, αφού και ο ίδιος ο Σαββίδης είχε αποδεχθεί την ανάγκη αυτή την φορά ο ΠΑΟΚ να κινηθεί γρήγορα στις μεταγραφές για να κερδίσει η ομάδα χρόνο για μοντάρισμα.

Ο ομογενής επιχειρηματίας δεν άλλαξε στάση ούτε και από τον απρόσμενο αποκλεισμό από την Λέφσκι και συνεχίζοντας να ακολουθεί την πολιτική της αυτάρκειας, αυτό που λέει και ζητά από τους συνεργάτες του είναι επιμονή στο πλάνο. 

«Το μυαλό σας να είναι μόνο στην ομάδα, στην εξέλιξή της και στην δουλειά που κάνετε κάθε μέρα», είναι το μήνυμα που στέλνει στον περίγυρό του και στους Λουτσέσκου-Μπότο και αυτό που θέλει πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα να συνεχίσει στην λογική «τα δίνουμε όλα για την νίκη σε κάθε επόμενο ματς».

Ο 63χρονος επιχειρηματίες πιστεύει στην προσπάθεια που γίνεται για να μπούνε οι βάσεις για την δημιουργία ενός νέου ισχυρού ΠΑΟΚ, με μία διαφορετική λογική σε σχέση με εκείνη που οδηγήσει στην δημιουργία της μεγάλης ομάδας που έφτασε στην κορύφωσή της το 2019 με την κατάκτηση του νταμπλ.

Αυτό που θέλει είναι να έχουν όλοι την ίδια προσήλωση σε αυτή την στόχευση, να μην χάνουν την πίστη τους στο πλάνο που έχει χαραχθεί και να το δείξουν αρχής γενομένης από το Ηράκλειο και έπειτα και σε κάθε γήπεδο που παίζει ο ΠΑΟΚ. 

Ο Δικέφαλoς έχει μπροστά του έντεκα παιχνίδια (συμπεριλαμβανομένου και του Κυπέλλου) μέχρι το τέλος του 2022 και σε αυτά ο Σαββίδης θέλει αν δει την ομάδα να προοδεύει και να εξελίσσεται. Να αποδεικνύει ότι προχωρά βήμα-βήμα με τον σωστό τρόπο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.