Κανώτας: «Χρόνια αιμοδότης του ΠΑΟΚ ο Χατζόπουλος - Σωτήρας ο Ιβάν Σαββίδης»

Metrosport Team23 Μαρτίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Μιλτιάδης Κανώτας.

Ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, μίλησε αναφορικά με την κατάσταση του τμήματος, την πορεία επί τις οδηγίες του Άρη Λυκογιάννη και του Θανάση Χατζόπουλου ενώ σχολίασε και την προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε: «Είναι η τρίτη φορά που στον μπασκετικό ΠΑΟΚ γίνεται μία προσπάθεια αναγέννησης. Η πρώτη ήταν στο 2004 και μετά ήρθε η δική μας εποχή και βλέπαμε απίστευτα πράγματα και εμείς παίζαμε τελικό με τον Άρη αναφορικά με την τρίτη θέση και ρίξαμε το χρέος σε λιγότερα από τα 3 εκατομμύρια. Ευτυχώς που βρέθηκαν άνθρωποι που αγαπούν και ήταν δίπλα στην ομάδα, όπως ο κύριος Χατζόπουλος που ήταν αιμοδότης της ομάδας και έχοντας τον εξαιρετικό Άρη Καρακούση ως πρόεδρο. Από δίπλα είναι και ο σωτήρας του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, που θα βάλει μία ισόποση βοήθεια».

Ενώ πρόσθεσε: «Η ομάδα που στήθηκε φέτος ήταν αρκετή λειψή και η ομάδα δεν είχε καλό κόουτς με τον κύριο Μέξα, ο οποίος δεν μπορούσε να διαχειριστεί τη ροή του αγώνα. Τότε έλεγα ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να αλλάξει τους προπονητές του σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, έτσι και έγινε. Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει στο μπάσκετ να μην κάνει μεταγραφικά άλματα γιατί τα πηγαίνει εξαιρετικά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.