Κανονικά το ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός

Metrosport Team11 Ιανουαρίου 2022

Μετά από δύο αναβολές ΠΑΟΚ και Παναιτωλικός, θα αγωνιστούν κανονικά αύριο (12/1, 17:15) στην Τούμπα.

Η αποστολή του Παναιτωλικού ταξιδεύει, αν δεν έχει φτάσει ήδη Θεσσαλονίκη που σημαίνει ότι όλα είναι εντάξει για την διεξαγωγή του αγώνα και δεν υπάρχει θέμα αναβολής λόγω κορωνοϊού, είτε από τη μία, είτε από την άλλη πλευρά.

Το μόνο ερώτημα που μένει να απαντηθεί και αυτό βέβαια θα γίνει την ώρα του αγώνα, έχει να κάνει με τις απουσίες και την αγωνιστική κατάσταση των δύο ομάδων που ταλαιπωρήθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες από τον covid.

Δεν ανακοίνωσε αποστολή

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες, χωρίς ωστόσο να ανακοινώσει και αποστολή: «Η πρώτη ευκαιρία χάθηκε. Όπως και η δεύτερη. Αυτή τη φορά ο ΠΑΟΚ ελπίζει ότι θα μπει στο γήπεδο και το κοντέρ θα ξεκινήσει να γράφει για το 2022. Η ομάδα, πάντως, ετοιμάζεται κανονικά για την πρεμιέρα της στη νέα ημερολογιακή χρονιά. Την Τρίτη (11.01) το πρωί το σκηνικό ήταν άκρως χειμωνιάτικο. Σε συνθήκες Ουκρανίας (ή χειρότερες) για να συνηθίζει κι ο Ζόσε Μπότο! Κάτω από τη βροχή και τον χαρακτηριστικό αέρα Νέας Μεσημβρίας ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι παίκτες του έκαναν την τελευταία τους πρόβα για το ματς με τον Παναιτωλικό.Μια πρόβα που ήταν αφιερωμένη στην τακτική και τις στατικές φάσεις. Ο Ομάρ Ελ Καντουρί συνέχισε τρέξιμο στο γήπεδο και ο Νέλσον Ολιβέιρα πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο.Για την αναμέτρηση της Τούμπας (12.01, 17:15) δεν υπολογίζονται και οι τιμωρημένοι Αντρίγια Ζίβκοβιτς , Τσούμπα Άκπομ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.