Κανονικά στην Basket League την νέα σεζόν η Λάρισα

Στέλιος Παρθενάκης24 Ιουλίου 2020

«Καλά τα νέα» που ήρθαν σήμερα (24/7) στην Λάρισα, καθώς η ομάδα θα αγωνιστεί κανονικά την νέα σεζόν στην κορυφαία κατηγορία, μιας και η Επιτροπή έκανε δεκτή την αίτηση ανάκλησης.

Στη Λάρισα υπήρχε η αβεβαιότητα και το άγχος της απόφασης από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία είχε αιτηθεί την διαγραφή και τον υποβιβασμό της ομάδας από την Α1, λόγω λανθασμένων στοιχείων στον φάκελο της ομάδας. 

Οι άνθρωποι της θεσσαλικής ομάδας είχαν υποστηρίξει πως το λάθος που είχε γίνει ήταν λογιστικό και δεν υπήρχε φόβος για υποβιβασμό της ομάδας σε μια αρνητική εξέλιξη για το ελληνικό μπάσκετ.

Ο Θοδωρής Ριζούλης και οι συνεργάτες του με μελετημένες κινήσεις και με νέα στοιχεία που σχετίζονταν με το μετοχικό κεφάλαιο, το διοικητικό σχήμα της ομάδας, αλλά και τις μη οφειλές προς τρίτους, υπήρχε αισιοδοξία πως θα ακυρωνόταν η απόφαση υποβιβασμού της ομάδας στην Basket League.

Τελικά όλα κύλησαν ομαλά και θετικά για την ομάδα και η νέα σεζόν θα βρει εκ νέου την Λάρισα στην Basket League, με την ομάδα της Θεσσαλίας να ξεκινάει άμεσα τον σχεδιασμό της για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.