Κάνιας για όλα! Ο ΠΑΟΚ, το γκολ της καριέρας του, ο Κρέσπο που αντέχει ακόμα και τα ξημερώματα του Αργυρού!

Metrosport Team09 Ιουνίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Χοσέ Κάνιας.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ που αγωνίζεται στη Superleague 1 με τον Ιωνικό, μίλησε για τα όσα έζησε στα χρόνια που αγωνίστηκε με τον Δικέφαλο, τους συμπαίκτες του που πλέον αποχωρούν από τον ΠΑΟΚ, τον Κρέσπο που μπορούσε να αγωνιστεί σε θψηλό επίπεδο για άλλα δύο χρόνια και τον... Κωνσταντίνο Αργυρό!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε για τον ίδιο: «Βρίσκομαι στην Ισπανία με την οικογένεια μου, περνάω χρόνο χαλάρωσης στο περιθώριο της χρονιάς, μίας απίστευτης χρονιάς για εμένα και τον σύλλογο γενικότερα. Αναφορικά με την επόμενη σεζόν θα δούμε τι θα συμβεί , περιμένω τις συζητήσεις με τον Ιωνικό». 

Για το αν παρακολουθεί τον ΠΑΟΚ και για τους συμπαίκτες του που είναι στην ομάδα: «Συνεχώς διαβάζω στα κοινωνικά δίκτυα πως ο ΠΑΟΚ θα ανανεώσει την ομάδα, αλλά και μαθαίνω νέα από τον Βαρέλα και τον Κρέσπο. Είδα όμως τον Βιεϊρίνια να ανανεώνει για έναν ακόμα χρόνο και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. 

Οι παίκτες της παλιάς φρουράς ήταν απίστευτοι, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, συνεχίζεται και κανένας δεν είναι πιο σημαντικός από τον σύλλογο. Όπως και με τον Πασχαλάκη, οι παίκτες περνάνε από την ομάδα αλλά σε τελική ανάλυση η ομάδα μένει».

Για τον Κρέσπο, υπογράμμισε: «Για τον Κρέσπο έχω πει πολλές φορές πως είναι ένας εκ των καλύτερων παικτών στον ΠΑΟΚ, δεν είναι θέμα ηλικίας, αλλά το πως παίζει. Πιστεύω πως θα μπορούσε να ανταποκριθεί για ακόμα δύο χρόνια, αλλά είναι θέμα ποδοσφαιρικής φιλοσοφίας, αντιλαμβάνομαι το κλίμα που υπάρχει. Η ηλικία δεν είναι τόσο σημαντική».

Για τον Ραζβάν Λουτσέσκου: «Αν ο Λουτσέσκου μείνει δύο χρόνια ακόμα, θα κάνει μεγάλα πράγματα, αλλά δεν ξέρω αν θα μπορεί να επαναλάβει τα όσα έγιναν στη σεζόν του νταμπλ. Είναι φιλικός και πολύ καλός προπονητής και πολλά θα εξαρτηθούν από το αν η νέα γενιά θα είναι εξίσου ανταγωνιστική».

Για τα όσα θυμάται από τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ για εμένα σημαίνει ότι είναι η καλύτερη  ομάδα στην καριέρα μου, η ομάδα με την οποία σκόραρα για πρώτη φορά και δεν θα πω τίποτα κακό για τον ΠΑΟΚ, γιατί μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ σε αυτόν. Είμαι ένας φίλαθλος του ΠΑΟΚ, βλέπω τα παιχνίδια και εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι στην καρδιά μου».

Για τα ελληνικά που ξέρει: «Ελληνικά δεν ξέρω πολλά, από τραγούδια θυμάμαι ένα που τραγουδούσαμε μαζί όταν είχαμε πάρει το Κύπελλο, ήταν τα «Ξημερώματα» του Κωνσταντίνου Αργυρού».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.