ESPN: «Κανένα ενδιαφέρον για τον Κριστιάνο, μένει στη Γιουνάιτεντ»

Metrosport Team07 Οκτωβρίου 2022

Δεδομένο θεωρούν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πως ούτε στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο θα υπάρξει ενδιαφέρον από άλλη ομάδα για τον Κριστιάνο Ρονάλντο όπως αναφέρει δημοσίευμα του ESPN.

Μπορεί να περίμενε κανείς πως το brand name του Πορτογάλου είναι αρκετό για να τον κάνει περιζήτητο, όμως αυτό, όπως επαληθεύτηκε στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, δεν ισχύει. Στην εξίσωση φυσικά συμπεριλαμβάνεται και το ντεφορμάρισμα που διανύει ο 37χρονος αφού σε 9 παιχνίδια ( τα 3 στο Europa League) που έχει αγωνιστεί, έχει πετύχει μόλις ένα γκολ.




Ακόμα πιο περίπλοκο το ενδεχόμενο μεταγραφής κάνει το γεγονός πως ο Κριστιάνο, ενδιαφέρεται να συνεχίσει την καριέρα του σε σύλλογο υψηλού επιπέδου και όχι σε κάποιον πχ της Σαουδικής Αραβίας από όπου και είχε γίνει προσέγγιση.

Λαμβάνοντας υπόψην αυτά τα δεδομένα, στον αγγλικό σύλλογο έχουν συμφιλιωθεί με την ιδέα ο 5 φορές κάτοχος της χρυσής μπάλας να παραμείνει στο Νησί μέχρι το τέλος του συμβολαίου του, εκτός εάν μειώσει τις απαιτήσεις ώστε να προσελκύσει το ενδιαφέρον κάποιων ομάδων.


 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.