Κανελλόπουλος: «Πιστεούουμε όλοι στον Αστέρα ότι μπορούμε να είμαστε στα πλέι οφ»

Metrosport Team27 Ιανουαρίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Αστέρας Τρίπολης, Γιώργος Κανελλόπουλος και αναφέρθηκε στους στόχους των Αρκάδων.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα πάει καλά αυτό το διάστημα και από το γεγονός ότι παίρνω και εγώ περισσότερο χρόνο συμμετοχής από τον προπονητή μου», ανέφερε στο πρώτο του σχόλιο για να προσθέσει αν ο Αστέρας μπορεί να βγει στα πλέι οφ:

«Στόχος από την αρχή της χρονιάς είναι τα πλέι οφ. Το πιστεύουμε όλοι στην ομάδα και με πίστη και κοιτώντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά θα επιδιώξουμε να είμαστε στην τελική εξάδα. Όσον αφορά την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό παίζουμε απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο, όμως εμείς κοιτάμε την δικιά μας ομάδα και θα κάνουμε αυτό που πρέπει στον αγωνιστικό χώρο για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Για το ντέρμπι της αγωνιστικής ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός:

«Εγώ δεν κοιτάω τους άλλους, παρά μόνο την δικιά μου ομάδα».

Για τις δικές του φιλοδοξίες:

«Από τότε που άρχισα να παίζω ποδόσφαιρο στόχος μου ήταν να παίξω στην πρώτη ομάδα του Αστέρα Τρίπολης και τα κατάφερα και από εκεί και πέρα με τη βοήθεια του Θεού ότι καλύτερο έρθει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.