Κανελλίδης: «1.000 θέσεις εργασίας από 90 επιχειρήσεις στην ημέρα καριέρας του ΟΑΕΔ»

Metrosport Team09 Δεκεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα», φιλοξενήθηκε ο Δημήτρης Κανελλίδης, ο οποίος μίλησε αναφορικά με την ημέρα καριέρας που διοργανώνει ο ΟΑΕΔ και αφορά 1.000 θέσεις εργασίας, με τον ίδιο να υπογραμμίζει πως το σημαντικό είναι πως θα είναι συγκεντρωμένες 90 επιχειρήσεις, κάτι που δύσκολα θα μπορούσε να συμβεί σε διαφορετικές συνθήκες.

Ο Περιφερειακός διευθυντής του ΟΑΕΔ, ανέφερε αρχικά, «Εμείς προσπαθώντας να διευκολύνουμε την αναζήτηση εργασίας, αύριο στο Βελλίδειο 90 επιχειρήσεις έχουν δηλώσει ενδιαφέρον για συγκεκριμένες θέσεις που φτάνουν στις 1.000. Είναι πολλών ειδών επιχειρήσεις και ανταποκρίνεται στο σύνολο των αναγκών της Βορείου Ελλάδος και υπάρχουν επιχειρήσεις τόσο από τη Θεσσαλονίκη όσο και από όμορους νομούς. Η κάθε επιχείρηση έχει ένα σταντ όπου θα γίνεται η πρώτη επικοινωνία με την εκάστοτε επιχείρηση και ο άνεργος που θα προσέλθει θα έχει συγκεντρωμένες 90 επιχειρήσεις , κάτι που είναι δύσκολο να συγκεντρωθούν μαζί ώστε να μπορέσει κάποιος που αναζητά θέση εργασίας. Αξίζει να σημειώσει πως υπάρχει και μεγάλη ζήτηση ειδικοτήτων που ανταποκρίνεται σε πολλές θέσεις, με την εκδήλωση να ξεκινάει στις 10:00 και να φτάνει μέχρι τις 18:00».

Ενώ για τις ζητούμενες θέσεις εργασίας, σημείωσε: «Οι ζητούμενες ειδικότητες περιλαμβάνουν εξειδικευμένους τεχνίτες και ανειδίκευτους εργάτες, χειριστές γραμμών παραγωγής, χειριστές γραμμών μηχανημάτων, αποθηκάριους, οδηγούς, υπάλληλους γραφείου, λογιστές, πωλητές, υπαλλήλους τηλεφωνικής εξυπηρέτησης, νοσηλευτές, πολιτικούς και χημικούς μηχανικούς, ηλεκτρολόγους και μηχανικούς οχημάτων, φύλακες και ελεγκτές ασφαλείας, καθώς και πολλές ειδικότητες στους τομείς πληροφορικής και τουρισμού».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.